Gent 03/11/2021

Kristen Stewart anuncia el casament amb la seva nòvia, la guionista Dylan Meyer

L'actriu ha explicat que faran una cerimònia senzilla

1 min
Kristen Stewart durant la presentació d''Spencer'

L'actriu nord-americana Kristen Stewart, que està a punt d'estrenar la pel·lícula Spencer sobre Diana de Gal·les, ha anunciat que s'ha compromès amb la seva parella, la guionista Dylan Meyer. "Ens casem, sí... Jo volia que em demanés de casar-nos, així que vaig anar deixant pistes i ella les va clavar. Ens casarem, sí!", va explicar Stewart en una entrevista a The Howard Stern Show.

Stewart ha explicat que vol un casament senzill i informal: "Vull ser a casa. Vull fer-lo a Los Angeles, perquè tothom hi pugui venir, i vull que sigui bastant informal. Ningú portarà ningú a l'altar com si anéssim a fer vots i aquestes coses". "La primera vegada que li vaig dir que l'estimava era molt tard i en un bar de merda, envoltades dels seus amics. I quan se'n van anar li vaig dir: «Estic tan enamorada de tu!» No va ser un moment transcendental i, a més, era molt evident", va detallar l'actriu durant l'entrevista.

Stewart i Meyer es van conèixer fa vuit anys treballant en una pel·lícula, però no es van tornar a trobar fins passats sis anys, quan totes dues van assistir a la festa d'aniversari d'un amic en comú. La primera vegada que se les va veure juntes en públic va ser l'agost del 2019, poc després que Stewart hagués trencat la relació amb la model Stella Maxwell. L'octubre d'aquell mateix any van confirmar que estaven juntes compartint una foto a Instagram en què apareixien fent-se un petó.

stats