Gent 03/09/2019

Kristen Stewart: "Em van dir que amagués la meva nòvia si volia un paper a Marvel"

L'actriu, de 29 anys, denuncia les pressions perquè no fes públic que li agraden les dones

Ara
2 min
Kristen Stewart torna a estar soltera

BarcelonaKristen Stewart es va fer internacionalment coneguda gràcies al paper de Bella a la saga 'Crepuscle'. Des de llavors, però, la seva faceta pública ha donat molts tombs, tant en la seva professió com en la seva vida personal. Queda molt lluny aquella noia que mantenia una relació sota els focus de tots els mitjans del món amb el seu company de repartiment, Robert Pattinson.

Un dels girs més inesperats de la seva faceta pública va ser quan va explicar que era bisexual, cosa de la qual ja no s'amaga, ja que se li han conegut parelles dones després de deixar-ho amb Pattinson. Per exemple, l'estilista Sara Dinkin o la seva actual parella, la guionista Dylan Meyer. Tot i això, la valentia que va demostrar al sortir de l'armari no li va resultar gratis.

Tal com ha explicat en una entrevista amb la revista 'Harper's Bazaar', va rebre pressions perquè no expliqués la seva orientació sexual. "La gent de la indústria m'ho va dir clarament quan vaig començar a donar-me a conèixer: «No es pot saber que ets lesbiana»", explica. "Fes-te un favor i no surtis agafada amb la teva nòvia en públic, és possible que així et donin una pel·lícula de Marvel", assegura que li van recomanar. "Jo no vull treballar amb gent així", denuncia la jove intèrpret, de 29 anys.

Stewart, nascuda a Los Angeles, diu que la llista de recomanacions i prohibicions que li feien eren tantes i tan difícils de complir que se sentia bloquejada. "M'informaven des d'una mentalitat de la vella escola i em deien: «Vols preservar la teva carrera, el teu èxit i la teva productivitat i al món hi ha persones a qui no els agrades. No els agrada que surtis amb noies, i no els agrada que t'identifiquis com a lesbiana, però tampoc que ho facis com a heterosexual. I, a més, a la gent li agrada saber coses». Llavors, què carai he de fer?", reflexiona Stewart en l'entrevista.

stats