Kristin Davis es rebel·la contra els 'haters' que critiquen el seu aspecte físic: "Aneu-vos-en a la merda!"

2 min
L'actriu Cynthia Nixon a l'esquerra, amb Kristin Davis, a la dreta

BarcelonaEl reboot de Sex and the city no està deixant lloc a la tranquil·litat i moltes qüestions relacionades amb la nova sèrie estan fent parlar molt. Un d'aquestes qüestions és l'aspecte físic de les tres protagonistes, sobretot de Kristin Davis, que encarna el personatge de la sempre ingènua Charlotte, i a qui s'ha acusat a les xarxes d'haver-se fet massa retocs estètics a la cara abans del rodatge d'And just like that. "Tothom vol fer comentaris, a favor o en contra o com sigui, sobre els nostres cabells i les nostres cares i això i allò altre", ha dit a la revista The Sunday Times Style, on reconeix que l'impacte de tot això "ha sigut un xoc".

L'actriu, de 56 anys, ha vist com a les xarxes es feien moltes especulacions que reconeix que l'han "fet enfadar". "Estic enfadada, i no vull estar enfadada tota l'estona, així que no ho miro, només sé que hi és", assegura Davis, que lamenta que això no és nou, perquè quan rodava la sèrie original ja es publicaven articles parlant del seu físic. "Escrivien articles cada setmana dient que tenia forma de pera, cosa que no em semblava precisament una floreta, en aquell moment", afirma. "M'estressava força, perquè no podia evitar-ho. En certa manera, sento que ara també és així", lamenta l'estrella televisiva, que arran del seu enuig ha etzibat als seus haters: "Foteu-vos, veniu aquí i feu-ho millor". "Aquest és el problema amb les xarxes socials, és cert: no saps el que aquestes persones estan fent", continua abans de sentenciar: "Només et tiren bombes. Això em fa enfadar".

Per acabar, Davis fa una reflexió sobre la "bretxa total" que hi ha en la indústria televisiva a l'hora de retratar les dones de cinquanta anys. "Com a mare soltera que soc, la vida no s'ha acabat en absolut, i és molt ridícul que no tinguem més representació", diu. "Sento que la gent té aquesta idea que estàs acabada, que la teva visió del món està acabada, que els teus amics estan acabats i que les teves relacions estan acabades. No, no, no!", conclou.

stats