Accident
Gent 25/07/2022

L'actor Jason Momoa pateix un xoc frontal mentre conduïa per Los Angeles

El conductor d'una motocicleta va perdre el control i es va estavellar contra l'Oldsmobile del 1970 que portava l'actor

2 min
Jason Momoa amb la seva dona, Lisa Bonet

BarcelonaL'actor Jason Momoa ha tingut un accident de cotxe aquest cap de setmana a Old Topanga Canyon Road, a Los Angeles. D'acord amb la informació que ha fet pública el mitjà TMZ, l'estrella d'Aquaman conduïa el seu luxós automòbil quan un motociclista, que conduïa en sentit contrari, va perdre el control de la motocicleta i es va estavellar contra la part davantera del cotxe de l'actor. Segons el mitjà, el motociclista va sortir volant, va rebotar contra el parabrisa de l'Oldsmobile d'un dels protagonistes de Joc de trons, va activar amb el cop el sostre descapotable i va caure a l'altra banda del carrer.

A pesar de la impressionant topada, TMZ diu que el conductor de la motocicleta va patir només ferides lleus, que inclouen contusions a la cama i al dit polze. Tot i això, igual que Momoa, va ser traslladat a l'hospital per fer-li una revisió. El portal nord-americà també explica que la policia va intervenir en el sinistre i, fins i tot, que va iniciar una investigació per delimitar responsabilitats. No obstant, a hores d'ara no hi ha cap detingut.

Momoa, de 42 anys, conduïa un Oldsmobile del 1970 que a pesar del seu preu no inclou mesures de seguretat com les d'avui en dia. Afortunadament, l'actor no ha patit danys i podrà seguir fent vida normal i treballant després del xoc. Les autoritats han donat a conèixer que l'actor hawaià es va quedar al lloc del sinistre per ajudar el motociclista ferit i que va fer senyals a un conductor que passava perquè truqués al 911, el telèfon d'emergències dels EUA. Potser es va sentir a prop de l'accidentat perquè ell també és un gran aficionat a les motocicletes, com ha explicat en alguna ocasió. De fet, ha arribat a fer un parell de campanyes per a Harley Davidson.

Recentment, Apple TV+ ha fet públic el tràiler de la tercera i última temporada de See, una sèrie postapocalíptica protagonitzada per Momoa. La ficció està ambientada en un futur primitiu que té lloc centenars d'anys després que la humanitat hagi perdut la capacitat de veure-hi.

stats