Gent 29/04/2022

Lady Gaga signa el tema principal de la nova pel·lícula 'Top Gun'

L'artista cantarà el tema 'Hold my hand' al nou film, protagonitzat novament per Tom Cruise

1 min
Lady Gaga sense vestits

BarcelonaLady Gaga llançarà el proper 3 de maig un nou tema titulat Hold my hand que serà part de la banda sonora oficial (BSO) de la pel·lícula Top Gun: Maverick, en què Tom Cruise dona continuïtat, 36 anys després, a les aventures del pilot de la Marina nord-americana Pete Maverick Mitchel. La cançó, segons informa la seva discogràfica, ha estat produïda també per ella juntament amb BloodPop i Benjamin Rice i constitueix el seu retorn a la composició per a films des que es va fer càrrec de la música del remake del 2018 de A star is born, per la qual va obtenir un Oscar i quatre Grammys, entre altres premis.

Top Gun: Maverick arribarà a les sales de cinema poques setmanes després del llançament de Hold my hand, concretament el 27 de maig, per trobar el seu protagonista com a instructor de vol per a pilots que requereixen habilitats especials, abans de veure's embolicat en una situació que l'obligarà a enfrontar-se als seus fantasmes del passat i a una missió que suposarà "un sacrifici definitiu". Lligada als escenaris com a fenomen musical des del seu primer àlbum, The fame (2008), Stefani Joanne Angelina Germanotta (Nova York, 1986) ha sabut mantenir-se a l'Olimp de les estrelles musicals amb successius àlbums, com Born this way (2011).

Els seus últims treballs li han permès a més tornar a acaparar les felicitacions de crítica i públic, com Chromatica (2020), el seu segon disc de duets amb Tony Bennett Love for sale (2021) o el salt al cinema amb la citada A star is born i, més recentment, amb la seva interpretació de Patrizia Reggiani a House of Gucci, de Ridley Scott.

stats