Gent 22/08/2019

Liam Hemsworth demana oficialment el divorci a Miley Cyrus

L'actor ha contractat una de les advocades més temudes de Hollywood, Laura Wasser

Ara
1 min
Miley Cyrus i Liam Hemsworth se separen vuit mesos després de casar-se

BarcelonaLa separació de Liam Hemsworth i Miley Cyrus entra en un nou estadi. L'actor australià ha demanat oficialment el divorci de la cantant i cita "diferències irreconciliables". La revista 'People' assenyala que la parella havia signat un acord prenupcial, motiu pel qual el procés de divorci hauria de ser senzill, tot i que l'actor ha contractat una de les advocades més temudes de Hollywood, Laura Wasser.

La demanda de divorci arriba després que Hemsworth i Cyrus fessin públic el passat 10 d'agost que havien decidit posar fi al seu matrimoni vuit mesos després de casar-se. Dies després de l'anunci, Hemsworth publicava un missatge conciliador a les seves xarxes en què assegurava que només desitjava "salut i felicitat en un futur" a Cyrus.

Després de fer-se pública la separació, Hemsworth va viatjar fins a Austràlia per refugiar-se a casa del seu germà, el també actor Chris Hemsworth, i la seva cunyada, Elsa Pataky. Per la seva banda, Cyrus ha continuat a Los Angeles, on han estat acompanyada per la seva mare i on també se l'ha vist amb la 'influencer' Kaitlynn Carter, amb qui algunes publicacions asseguren que ha començat una relació.

stats