Gent 02/03/2022

Lindsay Lohan renova amb Netflix per a dues pel·lícules més

L'actriu, de 35 anys, té pendent estrenar amb la plataforma un film nadalenc anomenat 'Falling for Christmas'

2 min
Lindsay Lohan viola  la llibertat condicional

BarcelonaLindsay Lohan protagonitzarà dues pel·lícules més per a Netflix, que li ha renovat el contracte quan encara té previst estrenar la cinta nadalenca Falling for Christmas a finals d'aquest any. "Estem molt contents amb la nostra col·laboració amb la Lindsay fins ara i ens emociona continuar col·laborant amb ella", deia en un comunicat la directora de cinema independent de Netflix Christina Rogers. En un primer moment, la protagonista de Mean girls va fitxar per la plataforma per protagonitzar el seu primer gran projecte de Hollywood després d'una dècada d'absència, en què només va figurar en un parell de cintes de baix pressupost.

A Falling for Christmas l'actriu, de 35 anys, hi interpreta l'hereva d'un hotel de luxe que després d'un accident d'esquí pateix amnèsia i passa el Nadal a la cabana d'una família desconeguda. Es desconeix la trama dels altres dos projectes que acaba de confirmar Netflix. Fa dos anys Lohan va tornar a la música amb la cançó Back to me, que marcava la fi d'una etapa marcada per episodis problemàtics en què va arribar a passar estades a la presó.

Des que va debutar com a estrella infantil de Disney amb 11 anys per protagonitzar The parent trap, el 1998, Lohan ha aparegut en 26 pel·lícules i 12 programes de televisió. El 2004 va arribar el seu moment més àlgid amb Mean girls, convertida en un clàssic de la comèdia adolescent. Però aviat van arribar els problemes amb l'alcohol i al volant per a Lohan, que el 2005, quan encara era menor, ja assistia a reunions d'Alcohòlics Anònims i admetia que consumia drogues.

Des de llavors, les polèmiques i els conflictes amb la justícia la van convertir en un objectiu de la premsa rosa. Després d'aquest episodi turbulent, l'artista es va apartar de la indústria de l'espectacle i va passar diverses temporades a Dubai i en diverses ciutats europees, on va obrir negocis com un club de platja a Míkonos, a Grècia, cosa que va aprofitar per rodar un reality per a la MTV en el qual va acabar protagonitzant un ball a l'escenari que es va fer viral per l'estat en el qual apareixia.

Lindsay Lohan ballant a Mikonos
stats