Gent 25/05/2021

Lindsay Lohan tornarà al cinema amb una pel·lícula nadalenca de Netflix

Durant l'última dècada l'ex nena Disney s'ha mantingut allunyada de la gran pantalla

2 min
Lindsay Lohan

BarcelonaLindsay Lohan tornarà a actuar de la mà de Netflix, que ha fitxat la mediàtica estrella per protagonitzar la seva pròxima pel·lícula nadalenca, segons una exclusiva avançada aquest dilluns per la revista Variety. Es tracta del primer gran projecte de Hollywood en què participarà la protagonista de Mean girls, després d'una dècada d'absència en què només ha figurat en un parell de cintes de baix pressupost i durant la qual s'ha mantingut allunyada també dels focus. La revista assegura que Lohan interpretarà l'hereva d'un hotel de luxe que, després d'un accident d'esquí, pateix amnèsia i passa el Nadal a la cabana d'una família desconeguda.

És un dels projectes que Netflix té planejats per a les pròximes festes de Nadal, tot i que encara no compta amb un títol definit. Fa just un any, Lohan va publicar la cançó Back to me, que va suposar el seu retorn a la música després d'una etapa marcada per episodis problemàtics en els quals va arribar a passar moments a la presó.

'Back to me', de Lindsay Lohan

L'estrella va començar la seva carrera artística amb 11 anys com una actriu infantil de Disney. Des que va entrar en nòmina amb la companyia de Mickey Mouse per protagonitzar Tu a Londres i jo a Califòrnia, el 1998, Lohan ha aparegut en 26 pel·lícules i 12 programes de televisió. El 2004 va arribar el seu moment més àlgid amb Mean girls, convertida en un clàssic de la comèdia adolescent. Però aviat van arribar els problemes amb l'alcohol i al volant per a Lohan, que el 2005, quan encara era menor d'edat, ja assistia a reunions d'Alcohòlics Anònims i admetia haver consumit drogues.

Des de llavors, les polèmiques i els conflictes amb la justícia es van encadenar i la jove es va convertir en un objectiu de la premsa rosa, que es va alimentar de les seves malifetes amb la llei per infraccions que la van portar a passar breus estades a la presó. Després d'aquests episodis turbulents, l'artista es va retirar de la indústria de l'espectacle i va passar diverses temporades a Dubai i també en ciutats europees, on va obrir negocis com un club de platja a Mykonos, a Grècia, on va gravar un reality per a la MTV.

Lohna en una foto d'arxiu amb Jane Fonda
stats