Gent 05/07/2021

Luis Miguel es recupera en un hotel de Beverly Hills d'una operació a l'espatlla

El cantant, de 51 anys, hauria patit una fractura arran d'una forta caiguda

2 min
Luis Miguel en un dels seus darrers concerts

BarcelonaLuis Miguel no desapareix dels focus des de ja fa molt de temps i sempre és per qüestions polèmiques. Segons diversos mitjans americans, l'artista va haver de ser ingressat d'urgència recentment a un hospital de Santa Monica (a Califòrnia, els EUA), on el van operar de l'espatlla, que s'hauria fracturat arran d'una caiguda. Actualment, el cantant estaria allotjat en un hotel de Los Angeles, a Beverly Hills, on van moltíssimes celebritats i on s'estaria recuperant.

"No sabem amb exactitud els detalls de com va ser que es va lesionar l'espatlla, però sí que va haver d'anar a l'hospital. Ara està en una suite a la qual òbviament no pot entrar ningú, fins i tot ell mateix es va arribar a una farmàcia on va recollir tots els medicaments que li van indicar a l'hospital", ha explicat el periodista mexicà Raúl de Molina a Univisión.

De fet, la recomanació mèdica hauria sigut allargar la convalescència a l'hospital, però, donat l'enorme zel amb què Luis Miguel guarda la seva vida privada de la premsa rosa, hauria sigut ell qui hauria demanat l'alta voluntària per abandonar el centre sanitari i anar a l'hotel de Beverly Hills on s'està actualment. Allargar l'estada a l'hospital hauria incomodat l'artista, de 51 anys, ja que això podria mobilitzar els paparazzis de la zona per intentar captar imatges seves convalescent.

Recentment, Luis Miguel ja va ser notícia perquè ho està passant malament per diverses qüestions de la seva vida que no li estan sortint com ell esperava. "Està vivint una crisi emocional forta, que ningú s'imagina. Primer, perquè la segona temporada de la seva sèrie no va tenir l'èxit que s'esperava, fins i tot la van titllar d'avorrida i no va ser tan vista. Després, el seu exsecretari José Pérez va demandar la producció de la sèrie per difamació, però no és l'únic que ha parlat de demandar-lo", publicava fa poc la premsa mexicana, que afegia que el cantant estaria en contra de vacunar-se i que, arran d'això, s'hauria instal·lat feia temps a viure en una suite d'un hotel de Tulum on fa fer tests d'antígens a tothom que hagi de tenir relació amb ell.

stats