Gent 04/02/2022

Marvel tria Dakota Johnson per protagonitzar 'Madame Web', un 'spin-off' de 'Spider-Man'

L'actriu, de 32 anys, es va fer mundialment coneguda pel seu paper a 'Cinquanta ombres d'en Grey'

2 min
dakota johnson

BarcelonaL'actriu Dakota Johnson ha estat l'escollida per protagonitzar Madame Web, una pel·lícula de l'univers Marvel derivada de la saga Spider-Man, els drets de la qual són propietat de Sony Pictures. Segons una exclusiva del diari especialitzat Deadline, Johnson, coneguda perquè va aparèixer a La xarxa social, La filla perduda i a la trilogia Cinquanta ombres d'en Grey, està negociant –a través de la seva agència de representació– amb Sony el seu paper principal a la pel·lícula. Encara es desconeixen els detalls de com els responsables del film adquiriran la trama i el guió de Madame Web, que es convertirà en la primera cinta de Marvel basada en una superheroïna des que Sony Pictures té els drets d'explotació de la franquícia.

Segons recull l'agència Efe, el film estarà dirigit per SJ Clarkson, que recentment es va ocupar de la producció executiva d'Anatomy of a scandal, adaptació de la novel·la homònima de Sarah Vaughan, líder de vendes i convertida en sèrie de televisió distribuïda per Netflix. L'èxit mundial de Spider-Man. No way home, que ja és la quarta pel·lícula més taquillera a la història dels EUA –amb una recaptació total de 735 milions de dòlars–, ha propiciat que Sony continuï apostant per la saga amb aquest spin-off.

Dakota Johnson amb el seu xicot, Chris Martin

Johnson, nascuda a Austin, Texas, el 4 d'octubre del 1989, és filla dels actors Don Johnson i Melanie Griffith. Tot i que de petita va destacar per ser una bona ballarina, en la seva carrera principalment és coneguda per la faceta d'actriu. Tot i això, també ha fet de model i d'ambaixadora per a firmes de luxe. El 1999, amb només 10 anys, va fer el seu debut cinematogràfic, dirigida pel seu llavors padrastre Antonio Banderas, a la pel·lícula Bojos a Alabama. Johnson ha mantingut relació de parella amb Mathew Hill, component del grup Drowners, amb qui va trencar després de l'èxit global de Cinquanta ombres d'en Grey. Actualment és la companya sentimental del cantant Chris Martin, líder de Coldplay.

stats