Meghan Markle va ser la 'royal' que va estrenar un vestit més car el 2021

La peça, de Carolina Herrera, tindria un cost aproximat de 5.200 euros

2 min
El pare de Markle pretén “airejar els draps bruts” de la seva filla

BarcelonaEls ducs de Sussex porten des de fa tot just un any una vida molt similar a la de qualsevol estrella de Hollywood. I és que des que van abandonar les seves obligacions a la primera línia de la monarquia anglesa, cada pas que donen és motiu de notícia, sigui pels conflictes amb la família d'ell o pel sumptuós estil de vida que porten, derivat dels generosos ingressos que han aconseguit amb la fama global que els ha donat el seu curt però intens pas conjunt per la família reial britànica. L'última qüestió que els ha convertit en titular ha sigut l'impressionant vestit vermell de Carolina Herrera que ha estrenat la duquessa aquest 2021.

El vestit de Carolina Herrera que Meghan Markle va estrenar el 2021

El mencionat disseny, que va portar Meghan Markle el 10 de novembre a la gala Salute to Freedom a l'Intrepid Sea-Air-Space Museum de Nova York, és el més car que una membre de la reialesa va estrenar l'any passat. Segons el portal especialitzat en moda UFO No More, estava valorat en 5.200 euros, una quantitat que cap altra companya de col·lectiu de Meghan Markle ha superat. La peça en qüestió és un model vermell molt arquitectònic amb un prominent escot que li deixava l'esquena a l'aire però li cenyia la cintura i comptava amb una faldilla recta i una sobrefaldilla voluminosa amb cua. El portal afegeix que tot i ser la que més amunt ha arribat amb el preu d'un vestit nou, Markle no és la que més ha gastat. La duquessa de Cambridge, Kate Middleton, és la que més ha gastat en conjunt, ja que ha lluït 118 noves peces que li han costat més de 100.000 euros.

La mansió de Montecito dels ducs de Sussex

El matrimoni que formen el fill petit de Lady Di i Meghan Markle també és notícia perquè estarien intentant vendre la seva mansió de Montecito, un dels barris més exclusius de Los Angeles. El diari Daily Mail assegura que els ducs de Sussex no estan contents amb la ubicació de casa seva i s'estan plantejant posar la propietat en venda. Tots dos la van comprar després de la seva ruptura amb la reialesa britànica, però ara ja no hi volen viure. "Estan pensant vendre casa seva. No obstant, no estarà al mercat. Només es mostrarà a persones que siguin compradors seriosos", afirma la informació. L'habitatge disposa de nou dormitoris, celler, sala de jocs, cinema, gimnàs i spa, a banda d'un gran jardí amb casa de convidats, piscina i pista de tenis. La seva polèmica entrevista amb Oprah Winfrey es va enregistrar allà i s'hi pot veure part del jardí. Markle, a més, coincidint amb el seu 40è aniversari, va mostrar un vídeo on es podien veure diferents zones de la llar.

stats