Gent 19/04/2022

El metge de Johnny Depp assegura que va trobar un tros de dit de l'actor entre sang i trossos de vidre

David Kipper ha participat a través d'una declaració gravada al judici que enfronta l'actor i la seva exdona, Amber Heard

3 min
Johnny Depp a l'entrada del seu judici per difamació contra Amber Heard

BarcelonaEl judici per difamació que enfronta l'actor Johnny Depp i l'actriu Amber Heard, actualment divorciats, ha començat la seva segona setmana amb el testimoni del metge del primer, que va confirmar que va localitzar el fragment d'un dit de Depp entre sang i trossos de vidre trencats. El tribunal de Fairfax (Virgínia, EUA) on s'està celebrant el judici va projectar aquest dilluns una declaració gravada en què el metge, David Kipper, va afirmar que el lloc on va aparèixer el tros de dit que Depp va perdre el març del 2015 semblava l'escena posterior a una baralla intensa.

Els advocats de l'actor havien assegurat prèviament que va perdre una part del dit cor quan Heard li va llançar diverses ampolles de vidre durant una violenta baralla a la residència d'Austràlia on la parella vivia mentre ell finalitzava el rodatge de Pirates del Carib. Segons el metge, a banda de vidres hi havia "sang per tota la casa", tot i que, en el seu moment, Depp va insistir que va perdre el tros de dit al tallar-se amb un ganivet.

Després de buscar per tota la casa, que suposadament va quedar destrossada, un empleat va localitzar el tros de dit i Depp va ser sotmès a una cirurgia de reconstrucció. Tant Depp com Heard van estar presents aquest dilluns en una nova sessió del judici en què Depp acusa la seva exdona de difamació per un article que va publicar a The Washington Post el 2018, després del seu divorci. En aquest article, Heard es referia a si mateixa com una persona que havia patit maltractaments.

Les versions sobre l'accident del 2015, que es coneix des de fa anys, han anat variant amb diferents explicacions, com que Depp es va enganxar el dit amb una porta o, segons Heard, que es va tallar en colpejar-se amb un telèfon mòbil durant un atac de ràbia. Sobre aquesta mateixa discussió, la defensa de l'actriu sosté que Depp la va colpejar, asfixiar i agredir sexualment, encara que Kipper va indicar aquest dilluns que no recordava haver vist senyals de violència ni tampoc que en el seu moment se sol·licités assistència mèdica.

Amber Heard durant el judici que l'enfronta amb el seu exmarit, Johnny Depp.

"Relació tòxica"

Kipper també va donar altres detalls del tractament de l'actor, que, segons ell, no estava disposat a seguir les pautes per superar la seva addicció a les drogues. A més, les constants baralles amb la seva parella, així com els seus rampells de ràbia, van acabar per exasperar el metge i la seva infermera, Debbie Lloyd. En una altra declaració gravada, la infermera va rescatar notes de les seves consultes amb Depp en què apuntava que el pacient havia mostrat "sentiments d'enuig i tristesa sobre la seva relació de parella" i en què s'havia animat el pacient "a estar luny de la seva dona", perquè la relació era "tòxica”.

La setmana passada, l'exterapeuta de l'exparella Laurel Anderson va afirmar que en la relació hi va haver "abús mutu" i que va veure senyals de violència per part de tots dos. L'actor demana a la seva exparella 50 milions de dòlars per danys i perjudicis. Per la seva banda, Heard ha respost amb una contrademanda en què al·lega que Depp ha impulsat una campanya de difamació en contra seva i li reclama 100 milions. És la primera vegada que els dos famosos s'enfronten entre ells davant la justícia: al judici celebrat el 2020 a Londres, i que Depp va perdre, l'actriu hi va anar en qualitat de testimoni, ja que l'acusació era contra el diari britànic The Sun per un article que qualificava l'actor d'“agressor de dones”.

stats