Gent 24/12/2021

Miki Núñez es mulla pels nens malalts de càncer a L'Aquàrium de Barcelona

El cantant de Terrassa ha escollit aquesta causa solidària perquè diu que l'ha viscut en el seu entorn més proper

2 min
El cantant Miki Núñez abans de submergir-se a L'Aquàrium de Barcelona

BarcelonaEl cantant Miki Núñez, exconcursant del programa Operación Triunfo i representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2019, ha protagonitzat a L'Aquàrium de Barcelona la 25a edició del Bany Solidari, que en aquesta ocasió ha beneficiat l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). L'artista català ha sigut l'encarregat d'escollir l'entitat a la qual han anat destinats els 5.000 euros que cada any aporta el centre marí a la causa solidària que el padrí o la padrina tria, a excepció de l'any passat, que a causa de les restriccions provocades pel covid-19 no va poder celebrar-se la ja tradicional immersió.

El cantant s'ha submergit a l'Oceanari de L'Aquàrium, el més gran d'Europa, on ha compartit espai i ha nedat entre els taurons i les més de 80 espècies marines que l'habiten. Des de l'aigua, ha desitjat bon Nadal a totes les famílies que eren allí i s'ha dirigit de manera especial a les dels nens que lluiten contra el càncer. En sortir de l'aigua, el cantant de Terrassa (Vallès Occidental) ha assegurat: "És molt emocionant poder apadrinar aquesta acció que fa L'Aquàrium i més encara tenir l'oportunitat de destinar la donació a una causa que significa molt per a mi".

Miki Núñez submergit a L'Aquàrium de Barcelona

El cantant, que ha declarat que està molt sensibilitzat amb la causa perquè ha viscut casos en el seu entorn més proper, ha aprofitat la presència dels mitjans de comunicació per remarcar que "res ens ha d'aturar en aquesta lluita contra aquesta malaltia". En aquest sentit, ha subratllat: "Es necessiten recursos per a tot, per millorar la recerca, els diagnòstics, els tractaments i la qualitat de vida de les persones que la pateixen, i més en l'actual situació sanitària".

D'aquesta manera, Miki Núñez se suma a la llarga llista de famosos que ja han apadrinat aquesta iniciativa, entre els quals hi ha Leo Messi, Ona Carbonell, Antonio Orozco, Judit Mascó o els Germans Roca, entre d'altres. El cantant compta amb dos treballs discogràfics al mercat, Amuza i Iceberg, i acaba de debutar com a escriptor amb el llibre Dime tres palabras, una col·lecció de 36 relats que tenen com a punt en comú que cadascun d'ells està escrit a partir de tres paraules aleatòries amb les quals l'autor construeix el relat.

stats