K-pop

Mil abraçades i una denúncia: el gran acte per rebre el primer cantant de BTS a acabar el servei militar

L'acte del BTS Festa acaba amb una demanda després que dues fans aprofitessin l'ocasió per fer un petó al cantant

2 min
Jin, de BTS, fent mil abraçades després de retornar del Servei Militar

BarcelonaEls seguidors de BTS comencen a veure la llum al final del túnel. Després que el ministeri de Cultura sud-coreà decidís no donar treva als cantants del grup de K-pop BTS a l'hora de complir el servei militar, els fans d'aquesta banda d'èxit mundial han anat veient com cantant rere cantant abandonaven temporalment el grup per fer front a les obligacions amb l'estat. Divuit mesos després de deixar el grup, JIN ha estat el primer a tornar de l'exèrcit. I per celebrar-ho s'ha organitzat un esdeveniment on JIN va abraçar mil fans.

Kim Seokjin, més conegut amb el nom artístic de JIN, ha estat el primer integrant de la banda BTS a acabar la mili. A l'acte de final del servei militar el va anar a saludar afectuosament el seu company Taehyung, que a hores d'ara també està a l'exèrcit. Però l'abraçada de Taehyung no va ser l'única de JIN el dia del retorn a la seva vida com a civil. Poques hores després de treure's l'uniforme militar, el cantant va presidir un esdeveniment dedicat als fans que, impacients, esperaven el seu retorn.

L'objectiu era grandiloqüent: abraçar mil fans. A l'acte, que duia per nom BTS Festa, s'hi van reunir milers de seguidors de BTS –coneguts també com a ARMY– vinguts d'arreu del món. JIN va plantar-se al mig de l'escenari amb un cartell penjat del coll que posava "Abraça'm" i davant d'unes quatre mil persones del públic i la filera de mil fans –tots els que es veuen als vídeos són dones– va anar abraçant fan rere fan en un exercici gairebé mecànic.

Creuar la barrera: un petó en lloc d'una abraçada

L'endemà de l'acte, la comissaria del districte de Songpa de Seül va anunciar que havien rebut una denúncia a través del Sistema Nacional de Peticions que demandava dues persones que havien aprofitat l'acostament al cantant per fer-li un petó. El fet de traspassar els límits marcats per l'organització –una sola abraçada per persona– i sense el consentiment de JIN, podria incloure's en un delicte d'agressió sexual.

stats