Gent 25/03/2021

Miley Cyrus envia una carta a Hannah Montana 15 anys després del seu debut

La cantant tenia 12 anys quan la van portar a fer la primera audició per al paper

2 min
Miley Cyrus, a 'Tied Tongue'

BarcelonaMiley Cyrus ha dedicat una extensa carta al personatge que la va veure créixer, Hannah Montana, amb motiu del 15è aniversari de l'estrena de la sèrie de televisió, que es va convertir en un fenomen de masses i va donar inici a una de les carreres més importants del pop actual. "Hola, Hannah. Ja fa un temps, 15 anys exactament. [...] Tot i que se't considera el meu alter ego, en realitat hi va haver un moment en la meva vida en què vas tenir més de la meva identitat als teus guants que jo a les meves pròpies mans", va escriure ahir l'artista a les seves xarxes socials.

Hannah Montana es va estrenar el 24 de març del 2006 i va aconseguir rècord d'audiència per a un format original de Disney Channel, la divisió televisiva del gegant de l'entreteniment. Durant gairebé 6 anys en emissió, la sèrie es va mantenir com un èxit internacional i va ser l'origen de tres discos, que van aconseguir el primer lloc a les llistes de vendes nord-americanes, amb 20 senzills en el top 20 de les cançons més escoltades, segons Billboard. "Tot ha canviat molt des d'aleshores. Vas ser com un coet que em va portar a la lluna i mai em va tornar a terra", diu Cyrus sobre el seu personatge, una estrella de la música que portava una doble vida per mantenir l'anonimat. A la sèrie la protagonista estava acompanyada del seu pare, Billy Ray Cyrus, que ja era un músic de country popular als Estats Units.

La carta de Cyrus a Hannah Montana

La cantant, que ara té 28 anys, va fer amb 12 la primera audició per al paper de Hannah Montana. Encara que en un primer moment els productors del format van rebutjar la seva candidatura perquè era massa petita, ella va acabar per convèncer-los mostrant les seves aptituds per al cant i l'actuació. "No passa un dia que no recordi d'on vinc. Un edifici a Burbank (Califòrnia) amb una sala plena de gent amb el poder de complir el meu destí. I això va ser el que van fer. Ells van donar-me a tu. El millor regal que algú pot demanar. T'estimo, Hannah Montana", diu Cyrus.

stats