Gent 29/03/2022

Miley Cyrus: "El meu matrimoni [amb Liam Hemsworth] va ser un desastre"

L'artista, de 29 anys, va estar vuit mesos casada amb l'actor

2 min
Miley Cyrus i Liam Hemsworth es casen en secret

BarcelonaMiley Cyrus per fi s'ha obert a parlar del seu matrimoni fracassat amb Chris Hemsworth, del qual es va divorciar fa tres anys. Des del festival Lollapalooza, a São Paulo, la cantant ha revelat que el seu matrimoni amb l'actor va ser "un autèntic desastre". L'artista, de 29 anys, ho va confessar després que un seguidor demanés matrimoni a la seva parella durant el concert de l'artista. "Estimat, espero que el teu matrimoni vagi millor que el meu", va ironitzar qui va ser Hannah Montana. "El meu va ser un desastre", va reconèixer l'artista, segons recull el diari Daily Mail, que també recorda que els va desitjar que la seva relació durés "per sempre".

Cyrus es va casar amb Hemsworth, de 32 anys, el 2018 després d'haver estat sortint de forma intermitent amb ell durant gairebé una dècada. Tot i aquell casament, que molts van llegir com un final feliç a una història plena d'alts i baixos, la realitat es va imposar i la seva separació va arribar vuit mesos després de casar-se. La parella va fer pública la ruptura matrimonial a través del seu representant, que va dir: "El Liam i la Miley han decidit separar-se". "En constant evolució, canviant com a companys i com a persones, han decidit que això és el millor que poden fer mentre s'enfoquen en si mateixos i en les seves carreres. Continuen sent uns pares dedicats a tots els animals que comparteixen, tot i separar-se amb amor, aquest cop", deia als mitjans el seu representant. L'intèrpret va sol·licitar el divorci de Cyrus el 21 d'agost per "diferències irreconciliables".

Des de llavors, Cyrus ha trobat l'amor en altres persones. Habitualment, persones conegudes. El mes de gener passat va anunciar que estava sortint amb Maxx Morando, de 23 anys, bateria de la banda Liily. Després de deixar-ho amb Hemsworth també va ser parella del músic Cody Simpson i de Kaitlyn Carter, una coneguda bloguera. També ha mantingut relacions més curtes amb el fill d'Arnold Schwarzenegger, Patrick Schwarzenegger, i amb la model de Victoria's Secret Stella Maxwell.

stats