Mischa Barton diu que es va sentir pressionada a perdre la virginitat quan rodava 'The O.C.'

L'actriu, de 35 anys, diu que la persona que llavors era no quadrava amb el seu personatge i això la feia sentir incapaç d'interpretar-lo

2 min
Mischa Barton en una imatge comaprtida per ella a Instagram

BarcelonaLa sèrie The O.C. va ser una de les més populars dels 2000 i els seus protagonistes són reconeguts arreu del món per algunes generacions que eren joves llavors. La ficció ha tornat ara a l'actualitat de la mà de les seves actrius Rachel Bilson i Melinda Clarke, que han engegat un podcast sobre com va ser gravar aquella sèrie anomenat Welcome to The O.C., bitches. També Mischa Barton, que va interpretar-hi a Marissa Coopere, ha fet greus declaracions sobre com va ser treballar-hi. Barton va deixar The O.C. de forma abrupta, cosa que va provocar una mort inesperada en el guió.

Barton en el paper de Marissa Cooper a 'The O.C.'

A Harper's Bazaar, Barton ha parlat del que va patir donant vida a Marissa Cooper. Concretament, ha dit que es va sentir pressionada a ser sexualment activa a causa de les trames del seu personatge quan encara no estava preparada. "Estava interpretant aquesta noia segura de si mateixa que era ràpida i lliure. I jo encara era verge. Em va fer sentir com un frau", confessa l'actriu, que ara té 35 anys. "Els nois a la sèrie eren bàsicament adolescents americans privilegiats i rics bevent, prenent drogues i per descomptat tenint sexe. Jo sabia que era important acabar amb aquesta cosa, la meva virginitat, que em perseguia i era l'elefant a l'habitació", recorda.

"Vaig començar a preocupar-me molt perquè creia que no podria interpretar aquest personatge si no m'afanyava i madurava una mica. ¿Em vaig sentir pressionada per tenir sexe amb algú? Bé, després de ser abordada per homes de més de trenta, per fi vaig fer-ho. Em sento una mica culpable per haver deixat que passés. Em vaig sentir pressionada per tenir relacions, no només per part d'ells sinó de la societat en general", rememora Barton, que després de 4 anys gravant la sèrie va tenir una dura joventut en la qual va ser víctima d'addiccions i de trastorns mentals.

stats