Ensurt
Gent Músics 29/09/2023

Britney Spears: un ball amb ganivets que acaba amb la policia a la porta

Els vídeos de la cantant nord-americana van generar preocupació entre els seus fans, que patien per l'estat de salut mental de l'artista

2 min
Britney Spears a la publicació d'Instagram ballant amb ganivets

BarcelonaSón moltes les persones que alguna vegada han intentat imitar Shakira, sigui pel seu icònic cant o pel moviment de malucs d'impacte. Però no gaires ho aconsegueixen amb èxit, tampoc Britney Spears. Dimarts a la matinada la cantant de Toxic va penjar un vídeo a Instagram on se la veia ballant amb un ganivet a cada mà, intentant imitar el ball de Shakira a la gala dels premis MTV. Al post apareixia amb diferents parts del cos embenades. Tot feia pensar que voluntàriament o involuntàriament l'artista s'havia tallat fent anar els ganivets. Les imatges van generar tant de rebombori que un grup de policies es va presentar a casa de Spears per comprovar que la seva vida no corregués perill.

"Avui he començat a jugar amb ganivets a la cuina!", va escriure en un primer moment a la nova publicació d'aquest dimarts. La cantant fa moviments espasmòdics en presència dels seus tres gossos, que, sàviament, s'allunyen de la seva mestressa. De seguida el vídeo va generar la preocupació dels fans, cosa que va fer que Spears canviés la redacció del text de la publicació. "S'acosta Halloween!", deia el nou peu de foto. Però així tampoc va aconseguir calmar la gent. Intentant solucionar el que creia que era una exageració, la cantant va bloquejar els missatges d'Instagram. Però els més de 42,1 milions de seguidors continuaven preocupats pel seu estat de salut mental. Tot i l'elevat nombre de trucades que la policia va rebre dels fans de Spears, no va ser fins que una font propera a la cantant va alertar els agents de seguretat que la policia va decidir actuar.

Pel que sembla tot va quedar en un ensurt. Després que els agents poguessin entrar a la mansió de Spears, que abans compartia amb el seu exmarit, Sam Asghari, ha transcendit que "no hi ha motiu per creure que estava en perill". Com que ni tan sols la versió dels policies va acabar de ser del tot convincent, la cantant de Baby one more time va tornar a fer el darrer intent per calmar els seus fans: va penjar un segon vídeo ballant amb ganivets. Aquesta vegada sense benes i sense gossos al voltant. A la segona publicació apareix amb una part superior blanca i unes calces de banyador rosa fluorescent tot ballant al ritme d'una música de sons místics. "Sé que us vaig espantar a l'última publicació, però aquests ganivets són falsos, me'ls ha llogat el meu equip a la botiga de Hand Prop a Los Angeles", diu el nou peu de foto. Però el so del vídeo no acaba de sostenir la versió de la cantant, ja que de tant en tant se sent el so metàl·lic al xocar els ganivets. El missatge continua: "Aquests no són ganivets de veritat. Ningú s'ha de preocupar o trucar a la policia. Estic intentant imitar una de les meves artistes preferides, Shakira... Una actuació en la qual m'he inspirat! Brindem per nosaltres, per les noies dolentes que no tenen por de superar els límits i assumir els riscos!"

stats