Llançament
Gent Músics 15/02/2023

La cançó de Shakira amb Karol G ja té nom: us n'expliquem tots els detalls

La Bichota ha parlat d'aquesta col·laboració al 'The New York Times'

2 min
La cantant Shakira

BarcelonaL'artista colombiana Karol G, coneguda com La Bichota, ha confirmat que llançarà una cançó juntament amb Shakira que es dirà TQG i que formarà part del seu nou àlbum, Mañana será bonito. En una entrevista al New York Times on ha donat aquesta notícia, Karol G ha explicat que ha fet realitat el seu somni de cantar amb Shakira, de la qual es declara fan. La Bichota va assistir el mes passat a un partit de bàsquet als EUA amb una samarreta amb el missatge "Te quedó grande", cosa que anticipava la cançó plegades, ja que la frase és del darrer èxit de Shakira, la cançó amb Bizarrap. De fet, TQG és l'abreviatura de Te quedó grande.

L'agència Efe, que ja havia confirmat amb la companyia Sony Music –que representa Shakira– la col·laboració entre totes dues, no havia anticipat el nom de la col·laboració, que previsiblement estarà relacionada amb les recents ruptures amoroses de les artistes. De fet, les dues colombianes ja han deixat plasmats en els seus últims èxits les seves actuals situacions sentimentals. Shakira ha protagonitzat la ruptura més sonada amb el seu ex, Gerard Piqué, al qual li ha dedicat el tema sorgit de la sessió 53 amb el productor argentí Bizarrap, que es va posicionar com la cançó en castellà més escoltada a Spotify en el seu llançament. Amb anterioritat Shakira ja havia llançat les cançons Te felicito i Monotonía, gravades amb els porto-riquenys Rauw Alejandro i Ozuna, respectivament, i que també incloïen missatges interpretats popularment com a al·lusions directes a la seva relació amb el pare dels seus dos fills. A més a més, ahir es van conèixer nous detalls sobre la cançó que Shakira està gestant amb Manuel Turizo.

Karol G va llançar l'any passat la seva cançó Mamii, una col·laboració amb la californiana Becky G, que va ser qualificada pels seguidors de la colombiana com un missatge directe a la seva exparella, l'artista trap porto-riqueny Anuel AA. Per al seu nou àlbum, que està previst que es publiqui el 24 de febrer, Karol G també ha treballat amb Finneas (germà i col·laborador de Billie Eilish), el cantant de dancehall jamaicà Sean Paul, el cantant de bachata nascut al Bronx Romeo Santos i el dominicà Angel Dior, entre altres.

stats