Filtració
Gent Músics 15/02/2023

Es filtra la portada del nou tema de Shakira: ‘Copa vacía’

L'artista colombiana apareix caracteritzada com una sirena a la portada del tema, que cantarà amb el també colombià Manuel Turizo

2 min
Shakira

BarcelonaMalgrat que ella no ha anunciat res, tothom dona per fet que Shakira està ultimant el llançament d'una nova cançó. Es tracta d'un tema que es diu Copa vacía, a la portada del qual apareix vestida com una sirena i penjada amb cordes que li mantenen els braços lligats. D'aquesta cançó actualment només es coneix el títol, un tros de la tornada i la imatge, que s'ha filtrat per error des d'una plataforma de música en línia anomenada Shazam, segons indiquen diversos mitjans. La portada, que ha corregut molt aquesta nit i matinada per les xarxes socials, confirmaria que la cançó està cantada a dues veus per la intèrpret d'Ojos así i per Manuel Turizo, una de les estrelles de la música llatina del moment, també colombià.

Hace rato tengo sed de ti, yo no sé por qué. Quedé con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía”, és la tornada que la cantant de Barranquilla ha inclòs a l'avançament del tema, que, segons anuncia, donarà a conèixer sencer aviat. Com la portada, aquesta part de la lletra també s'ha filtrat a les xarxes de manera aparentment involuntària. Aquest nou tema comença a prendre forma tot just un mes després del que va llançar en col·laboració amb el músic argentí Bizarrap, titulat BZRP Music Sessions #53, que va obtenir milions de visualitzacions a internet gràcies a les polèmiques crítiques que feia l'artista al seu ex i fins i tot a la seva exsogra.

La cantant colombiana, que va estar amb Piqué més d'una dècada i té dos fills amb ell, feia servir jocs de paraules per criticar l'exjugador del FC Barcelona i també la seva nova parella, la barcelonina Clara Chía. A banda d'aquest nou tema amb Turizo, Shakira i la cantant Karol G han anunciat que trauran també una cançó conjuntament, la primera que uneix musicalment les dues artistes colombianes, la bona relació entre les quals sempre havia estat posada en dubte, ja que són les dues estrelles femenines més grans del seu país.

stats