Parelles

Chris Martin i Dakota Johnson es comprometen

'The Mirror' ha anunciat que el cantant i l'actriu fan un pas més en la seva relació de sis anys

2 min
Chris Martin en una actuació el 2022 a Rio de Janeiro.

BarcelonaDes de fa sis anys, el cantant Chris Martin i l'actriu Dakota Johnson comparteixen una vida tranquil·la i discreta. Però aquesta setmana, ben lluny del seu modus operandi, han acaparat l'interior dels diaris d'arreu després que sortís a la llum que s'han compromès. Malgrat que ja fa temps que van oficialitzar el seu enllaç, no ha estat fins aquesta setmana que el seu cercle més proper ha escampat la informació que ha acabat publicant el diari britànic The Mirror.

"No tenen pressa per passar per l'altar, estan gaudint de fer el seu compromís oficial", va afirmar una font propera a la parella al rotatiu britànic. El gaudi de la difusió de la notícia està sent força silenciós, com és habitual en els assumptes personals de la parella, ja que a hores d'ara ni Chris Martin ni Dakota Johnson s'han pronunciat sobre el futur enllaç. Per compensar el silenci, els seus amics s'encarreguen de relatar els detalls de la parella: "Han estat bojos l'un per l'altre des del primer dia, era un pas inevitable".

La benedicció de la seva exparella

Un dels detalls que han transcendit és que la decisió de fer un pas més amb la relació entre l'actriu i el cantant té el vistiplau de Gwyneth Paltrow, l'exdona de Martin i mare dels seus dos fills, Apple i Moses. De fet, l'aprovació de l'exparella del líder de Coldplay no desentona tenint en compte la bona relació que han mantingut després que el 2014 es "desparellessin conscientment", un terme que va crear la psicòloga per fer referència a la ruptura entre Paltrow i Martin i que tots dos van popularitzar.

Tres anys després d'aquella ruptura van començar a aparèixer rumors que el vocalista de Coldplay havia iniciat una relació amb la filla de Melanie Griffith i Don Johnson. Les imatges de sopars, passejades i excursions van començar a transcendir als mitjans, i d'aquesta manera es va acabar confirmant la relació entre el cantant i l'actriu. Poc temps després va ser la mateixa Paltrow qui va parlar obertament de la nova parella del que havia estat el seu marit, i va confessar que Johnson és una "molt bona amiga" i una "persona meravellosa".

stats