Addicció a les drogues

El fill de Cher, Elijah Blue Allman, aconsegueix esquivar temporalment la tutela econòmica de la seva mare

La cantant calcula que el seu fill gasta més de 27.000 euros trimestrals en drogues

2 min
Cher i Elijah Blue a la premier de 'Blow' el 2001

BarcelonaLa relació entre la cantant Cher i el seu fill Elijah Blue Allman, de 47 anys, no ha estat mai fàcil. A finals de desembre del 2023 es va saber que la compositora, de 77 anys, havia sol·licitat al Tribunal Superior de Los Angeles ser l'única cuidadora del patrimoni del seu fill petit al·legant que és incapaç d'administrar correctament el fons fiduciari que rep del seu pare difunt. Aquesta petició havia de portar mare i fill a comparèixer l'11 de juny davant d'un tribunal, però un acord temporal ha fet canviar els plans judicials.

L'amor maternal s'ha imposat en el que havia de ser un embat judicial. Com a mínim a curt termini, Cher no serà la tutora del seu fill, una mesura que sempre ha estat rebutjada enèrgicament per Allman. De fet, a priori també la va rebutjar el jutge, que va desestimar la petició el gener de 2024 pel fet que havia estat una decisió precipitada. Així i tot, el jutge va permetre que l'artista continués el procés per ser la tutora econòmica legal. Però després d'anades i vingudes, el Daily Mail ha informat que a principis de maig mare i fill es van reunir amb un jutge retirat en una sessió de "mediació privada" amb la intenció de no arribar a judici.

El patrimoni a gestionar

Allman rep anualment 120.000 dòlars (110.000 euros), la distribució periòdica establerta de l'herència que li va deixar el seu pare, el cantant de rock Gregg Allman, que va morir el 2017 per causes derivades de l'hepatitis C. El temor de Cher és la gestió econòmica que en fa el seu fill. Segons els càlculs de Cher, Allman es gastava 30.000 dòlars (27.600 euros) trimestrals en drogues, cosa que segons ella posa la seva vida en perill. "Soc mare. Aquesta és la meva feina: d'una manera o altra tracto d'ajudar els meus fills. Fas qualsevol cosa pels teus fills. Sempre que puguis ajudar-los, fes-ho, això és ser mare", va explicar el gener d'enguany a People.

Però el seu fill sempre ha al·legat que, tot i tenir greus problemes d'addicció a les drogues, ha pagat tots els deutes que ha tingut. A més, també va desacreditar la seva mare qualificant-la d'"incapaç" de gestionar aquests diners pels episodis de depressió que ha patit. "No necessito una tutela. L'única persona que pot salvar-me dels meus dimonis soc jo, i això és precisament el que estic fent", va declarar el 9 d'abril també a People.

stats