Celebration Tour

Madonna fa pujar a l'escenari Úrsula Corberó en el concert de Barcelona

La cantant nord-americana i l'actriu catalana es van conèixer dins d'un avió i des de llavors mantenen una bona amistat

2 min
Madonna i Úrsual Corberó

BarcelonaDijous els fans de Madonna que van assistir al segon concert de Barcelona de la Celebration Tour van ser testimonis de la sintonia d'una de les amistats més sonades de l'star system internacional (i català). La cantant va convidar a pujar a l'escenari l'actriu Úrsula Corberó per representar conjuntament l'actuació de la cançó de Vogue, el hit que va ser número 1 durant els anys noranta. Dues estrelles internacionals, d'àmbits artístics diferents i de dues generacions distants, es van plantar amb dues cadires al mig de l'escenari del Palau Sant Jordi mentre una munió de ballarins els oferien balls sensuals al llarg de tota la cançó.

Però qui és la fan de qui? L'actriu de Sant Pere de Vilamajor, que després d'haver actuat en sèries com Ventdelplà o Física y química va saltar a la fama internacional fent de Tokio a la sèrie La casa de papel de Netflix, va conèixer Madonna en un avió. Durant el vol de Los Angeles a Madrid, Corberó es va aixecar per anar al lavabo i al caminar entre les cadires dels passatgers va topar amb una cara coneguda. "És Madonna?", va preguntar-se l'actriu catalana al reconèixer l'artista. Just en aquell moment les seves mirades van creuar-se i llavors la sorpresa va ser de l'estrella estatunidenca. Va ser la cantant de Like a prayer qui va trencar el gel de les mirades d'admiració: "Només volia dir-te que soc una gran fan teva, m'encanta La casa de papel i Tokio és el meu personatge preferit".

Aquesta història és la que va explicar Corberó al programa Tonight show el desembre del 2021. El conductor del programa, Jimmy Fallon, tampoc se'n sabia avenir de la rocambolesca situació en què Madonna i Úrsula Corberó van establir amistat. Va ser tan gran la sintonia d'aquell dia que a hores d'ara encara mantenen una bona relació que aquest dijous s'ha materialitzat davant de tots els espectadors del Palau Sant Jordi amb Corberó com a convidada sorpresa en el segon concert de la Reina del Pop a Barcelona.

La foto que ha penjat a instagram Úrsula Corberó anant al concert de Madonna

Els vídeos i les imatges de la protagonista d'El cuerpo en llamas i la Reina del Pop assegudes davant de 17.000 fans mentre diferents ballarins els oferien balls sensuals al ritme de la cançó de Vogue ho ha petat a les xarxes socials. De fet, ha estat la catalana qui ha penjat una fotografia de l'icònic moment acompanyat d'un text clar i concís: "Madonna, Madonna, Madonna". La tres voltes admiradora de Madonna portava una clàssica americana negra, una camisa blanca i unes ungles amb llacets. Amb el mateix cromatisme, però de forma més extremada, la cantant de 65 anys va lluir un body de llenceria negre i platejat amb uns guants llargs que arribaven més enllà del colze.

stats