Llançament
Gent Músics 22/02/2023

Primera imatge (i data) del videoclip de Shakira amb Karol G

Les dues artistes colombianes han revelat l'esperat dia en què llançaran 'TQG', el seu tema plegades

2 min
Shakira i Karol G al vídeoclip de la cançó 'TQG'

BarcelonaShakira i Karol G han confirmat el que tot el seu fandom estava reclamant: la data de llançament del seu proper single. Tal com han anunciat conjuntament a les seves xarxes socials, TQG veurà la llum el 24 de febrer. Les dues artistes colombianes han aprofitat l'ocasió per engrescar els seus seguidors amb una imatge del videoclip en què se les veu a totes dues a terra en actitud provocativa. TQG, les sigles de la frase Te quedó grande, és el primer tema de les dues artistes juntes, ja que la de Barranquilla, de 46 anys, i la de Medellín, de 32, no havien col·laborat mai fins ara, tot i ser dues icones internacionals de la música llatina.

"Sabem que ho estàveu esperant i aquí estem! TQG, 24 de febrer a les 00.00 hores", han escrit sintèticament en la seva publicació plegades. Evidentment, els més de 82 milions de seguidors de Shakira a Instagram i els gairebé 60 de Karol G han convertit la notícia en un dels temes més comentats a les xarxes. Tot i que a hores d'ara se sap molt poc sobre la cançó que interpreten plegades, hi ha qui s'ha atrevit a qualificar-la com la versió colombiana del tema que Shakira va cantar a mitges amb Beyoncé: Beautiful liar.

Al programa Hoy en día de Telemundo s'han revelat algunes frases de la col·laboració entre les dues artistes. La de Shakira no deixaria lloc a dubtes: "Tú saliendo a buscar fuera y yo pensando que era la monotonía". Cal recordar que Monotonía va ser el segon tema de l'artista després de la ruptura amb Piqué.

Sembla probable que el despit sigui el tema del qual tracta la cançó, ja que les dues artistes han viscut recentment ruptures sentimentals. La de Shakira va ser amb el futbolista Gerard Piqué i la de la Bichota –com es coneix popularment Karol G– va ser amb el conegut artista de reggaeton Anuel AA. De fet, en una entrevista al New York Times, Karol G va dir que Shakira li havia donat les gràcies per les seves lletres, i li havia traslladat: "Són perfectes per com em sento en aquest moment".

stats