Músics
Gent Músics 20/09/2023

Rihanna i A$AP Rocky, sense tants escrúpols a l'hora d'ensenyar el seu segon fill

La parella ha contractat el reputat fotògraf Miles Diggs per a la sessió feta a casa dels cantants

2 min
Rihanna i A$AP Rocky a la Met Gala 2023.

BarcelonaTot just un mes després de tenir el seu segon fill, Riot Rose, Rihanna i A$AP Rocky han decidit publicar les primeres imatges de la petita. Una cosa que seria aparentment normal en un món mediatitzat i en el qual les criatures dels famosos tenen un interès especial, no ho va ser en el cas del primer fill dels cantants. Van haver de passar set mesos perquè la parella decidís mostrar el nounat que els feia pares per primer cop i, de fet, quan es van fer públiques les imatges encara faltaven cinc mesos més per conèixer el nom del primogènit dels rapers. Des d'aquest dimarts ja sabem quin és el nom i la cara de RZA Athelston, de gairebé un any i mig, i de Riot Rose, de tan sols un mes.

La parella, molt gelosa de la seva intimitat, ha volgut treure's la cuirassa de l'hermetisme per la porta gran i ha contractat ni més ni menys que el fotògraf Miles Diggs, un retratista especialitzat en el món de la moda i que gaudeix de gran popularitat entre els artistes. En la sessió de fotos apareix la família de quatre en escenes aparentment habituals, posant de forma informal tant a l'interior com a l'exterior de casa seva. Ara bé, la petita excepcionalitat artística és que el fotògraf, més conegut pel nom de Diggzy, ha optat per disparar les imatges de nit i, per tant, el flaix pren un protagonisme especial, ja que proporciona una estètica que simula unes fotos robades.

Les imatges deixen entreveure una complicitat força evident entre la parella i els seus fills. Un conjunt de fotos força extens són les imatges al jardí de casa, on apareixen recolzats al Range Rover, mentre RZA –pentinat amb les mateixes trenetes que el seu pare– demana l'atenció de la seva mare, Rihanna. En el cas de la petita –que quan encara era a la panxa de la mare ja va rebre totes les mirades dels espectadors de la Super Bowl–, llueix unes botes Timberland i està als braços del raper.

La maternitat de la cantant de Diamonds és especialment seguida. No pel fet d'encarnar els valors clàssics del que representa una dona amb fills, sinó perquè és considerada "la mare amb més estil del món" per la revista Vogue. Aquest títol s'ha anat consolidant en els últims temps, i es deu principalment al fet que Rihanna va crear una línia de roba interior, Savage x Fenty, destinada a les que ja han estat mares i a les que ho estan a punt de ser.

stats