Barcelona

Rosalía visita els infants de l'Hospital Sant Joan de Déu: "La nostra Lady Di"

La visita de la cantant ha tingut lloc el dilluns d'aquesta setmana

2 min

BarcelonaA una artista se la reconeix pel seu talent i se l'arriba a estimar a escala global pels matisos humans. Rosalía té totes dues virtuts, sobradament. Així ho va demostrar aquest dilluns visitant els pacients hospitalitzats al Pediatric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu, un acte que no ha transcendit fins a aquest dimecres. Diferents nens van poder abraçar, parlar i fins i tot cantar amb l'artista internacional, un gest que va ser rebut com una immensa sorpresa i regal.

No van fer falta ni paparazzis ni imatges robades fetes per fans obsessionats per saber on era Rosalía dilluns al matí. Aquesta vegada, van ser els professionals del mateix hospital els encarregats de veure i gravar la cantant de Sant Esteve Sesrovires durant la visita al nou centre de l'Hospital Sant Joan de Déu. Concretament, la cantant, acompanyada pel director de l'Hospital, Manel del Castillo Rey, així com de diferents treballadors del centre, es va passejar per la zona del Pediatric Cancer Center. Es tracta d'un nou complex monogràfic per al tractament dels infants i adolescents amb càncer i també d'atenció a les seves famílies. Cada any es tracten 400 pacients, a més de desenvolupar recerca oncològica.

Tot i la vestimenta esportiva de color negre i la mascareta de protecció que duia Rosalía, els infants no van tenir cap dificultat per reconèixer ràpidament qui tenien al davant. Mans al cap, a la boca i una expressió de sorpresa i felicitat és la que feien una desena de nens que van poder abraçar, parlar i fins i tot cantar amb Rosalía. De fet, una pacient va compartir amb la de Sant Esteve Sesrovires la cançó Di mi nombre, mentre totes dues estaven recolzades a la llitera de l'hospital: Rosalía entonava la cançó i la noia l'acompanyava atentament amb les palmas. L'escena va acabar amb una gran abraçada entre les dues.

El vídeo difós a les xarxes socials de l'Hospital de Sant Joan de Déu aquest migdia ja acumula 50.000 visualitzacions i 1.300 m'agrada. En els comentaris s'elogia el gest de la cantant amb lloances com "Sense paraules" o "La nostra Lady Di". De fet, aquestes no són les primeres fotografies que transcendeixen de Rosalía a Barcelona aquesta setmana. Hi ha qui diu que la cantant, de 31 anys, estaria passant uns dies a l'àrea metropolitana per supervisar la construcció del nou estudi d'enregistrament a l'Hospitalet de Llobregat, un dels projectes immobiliaris que gestionarà l'empresa Tresmamis SL.

stats