Reconciliació
Gent 25/01/2023

Del "nanosegon al metavers" a la boda: Tamara Falcó i Iñigo Onieva es casaran el 17 de juny

La parella ho ha anunciat a través de la portada de l''¡Hola!'

2 min
La realitat de Tamara Falcó és el metavers

BarcelonaLa segona oportunitat de Tamara Falcó i Iñigo Onieva tindrà final feliç, o això asseguren els dos implicats. La parella ha anunciat a bombo i plateret que es casaran el 17 de juny, la data que havien triat per a la seva boda just abans de la seva sonada ruptura. Segons detalla la revista ¡Hola!, Onieva es va tornar a declarar a Falcó durant un viatge que van fer la setmana passada al pol Nord.

El dissenyador de cotxes va donar un nou anell a la socialité, que va acceptar la proposta de matrimoni. Així doncs, la parella té previst convertir-se en marit i muller el 17 de juny en un casament que se celebrarà al palau El Rincón, el mateix lloc on s'havien de casar el primer cop que es va comprometre. Cal recordar que la finca és propietat de la filla d'Isabel Preysler, que la va heretar del seu pare, Carlos Falcó.

La parella assegura que serà un casament no gaire gran, només amb els familiars i els amics més propers. Tot i que queden menys de sis mesos per a l'enllaç, la parella assegura que encara no tenen preparat pràcticament res: ni el vestit, ni les invitacions ni els documents per poder celebrar el casament religiós que tots dos volen.

La relació entre Tamara Falcó i Iñigo Onieva es va fer miques al setembre, vint-i-quatre hores després d'anunciar que s'havien compromès i que es casarien el juny del 2023. Un vídeo va evidenciar que Onieva havia estat infidel a Falcó durant un festival de música als Estats Units, un fet que el noi inicialment va negar, però que finalment va reconèixer. La celebrity es va mostrar contundent i va decidir tallar tota relació amb el seu promès: va assegurar que no el perdonaria encara que el petó que es veia al vídeo no hagués durat "ni un nanosegon al metavers".

La determinació de Falcó va durar poc i aprofitant les festes de Nadal, Onieva es va tornar a acostar a la seva expromesa fins que va aconseguir estovar-li el cor (segons sembla, el fet que ell anés a Missa del Gall hauria estat fonamental per a la reconciliació). Així doncs, després de tres mesos separats, Falcó i Onieva van començar el 2023 plegats, tot i les advertències que Isabel Preysler va fer a la seva filla. "La mami em va dir: «Això que t'ha fet t'ho pot tornar a fer, saps?» Però esclar, ella parla per les seves experiències. Jo també li vaig preguntar: «Tu al tio Julio [Iglesias] li vas donar una oportunitat?» Em va dir taxativament que no", ha explicat Falcó.

D'ençà que es va reconciliar, la parella no ha deixat de mostrar la seva felicitat a les xarxes socials. Han compartit les imatges del seu viatge al pol Nord, on van intentar sense sort veure aurores boreals. També han viatjat a Praga, convidats per un amic de Falcó que és propietari d'un hotel. Durant la seva estada van participar en un sopar inspirat en els anys 20 –ella portava complements de la botiga vintage L'Arca Barcelona– i han tingut temps de fer broma del popular comentari del metavers que va fer Tamara quan va anunciar la ruptura. En una de les fotos que han compartit, Falcó apareix fent cara de circumstàncies mentre assenyala un cartell d'una exposició on diu "metavers".

Tamara i el metavers
stats