Dediquen una nina a la princesa Elionor de Borbó

La nena segueix així els passos dels seus pares, que tenen joguines semblants des del 2015

La princesa Elionor, de 13 anys, ja té una nina amb la seva imatge, seguint l'estela dels seus pares, els reis Felip i Letícia, que també disposen de joguines semblants. Vasili Barbier i Sergey Amelkox són el tàndem al darrere de l'empresa AFE Group. Els dos joves creadors russos ja van fabricar a través d'aquesta companyia una nina amb la imatge de Letícia el 2015, que tenia com a base les mesures i l'estructura de la Barbie.

Segons ha informat avui l'empresa creadora a Efe, la nova representació de la princesa d'Astúries porta un vestit de color blau, un dels tons escollits per a les grans ocasions de la seva vida, com el dia en què el seu pare li va imposar el Toisó d'Or, o el de la seva primera intervenció en un acte oficial amb la lectura d'un extracte de la Constitució espanyola. A la casa del rei ja només queda la infanta Sofia, de 12 anys, sense tenir una representació en joguina de la seva persona.

Diumenge que ve, dia 8, es presentarà la nina, que no es comercialitzarà en botigues, durant la Convenció Oficial de Col·leccionistes de Barbie a Espanya, la Madrid Fashion Doll Show, una trobada en què es donen cita col·leccionistes d'uns quants països. De moment només s'ha fet pública a través de les xarxes de l'esmentada empresa russa.

A la mostra també s'exposaran recreacions en joguina d'estrelles com les actrius Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, que es podran adquirir a través d'una subhasta benèfica a la plataforma eBay, i la recaptació es donarà a la Fundació Crecer Jugando i el seu projecte solidari 'Una joguina, una il·lusió'.

El + vist

El + comentat