Nova relació
Gent 14/07/2022

Bradley Cooper té nova parella. Qui és l'assessora política amb qui surt?

L'actor i la seva nova nòvia es van conèixer a la Gala del Met, on Anna Wintour els va presentar

2 min
Fox España estrena l’adaptació televisiva  del film ‘Sin límites’, amb Bradley Cooper

BarcelonaA pesar de la seva extensa i exitosa carrera cinematogràfica, Bradley Cooper ha ocupat sovint un lloc destacat en els mitjans de comunicació per les seves relacions sentimentals. De fet, aquest és el motiu que ha posat d'actualitat novament el seu nom els últims dies, ja que l'actor podria haver retrobat l'amor al costat d'una dona desconeguda pel gran públic però coneguda en els cercles de poder nord-americans. Cooper, de 47 anys, estaria veient-se des del maig amb l'assessora política de 45 anys Huma Abedin, a qui va conèixer a la Gala del Met d'enguany.

Segons Page Six, que és el mitjà que ha destapat aquesta relació, Anna Wintour, l'editora en cap de l'edició nord-americana de la revista Vogue, va ser qui en aquella gala –organitzada per ella– els va presentar perquè creia que farien bona parella. De fet, alguns mitjans ja parlen d'Abedin com "el clon" d'Amal Clooney, cosa que potser va fer que Wintour pensés que podrien fer tan bona parella com George Clooney i la seva dona, advocada especialitzada en drets humans.

Huma Abedin, que és coneguda per haver treballat amb Hillary Clinton el 2016, va estar casada amb el polèmic congressista Anthony Weiner, amb qui té un fill de 10 anys, Jordan Zain Weiner. Anthony Weiner va ser condemnat el 2017 a 21 mesos de presó per haver enviat fotos de contingut sexual a una menor de 15 anys. Abans ja havia protagonitzat polèmiques similars per la seva addicció al sexting amb menors d'edat. El 2011 va haver d'abandonar el seu lloc com a congressista pel mateix motiu i el 2013 va renunciar a ser candidat a l'alcaldia de Nova York també per aquestes pràctiques. Després d'haver-hi treballat, Abedin manté una bona relació amb Hillary Clinton. De fet, va ser amb ella amb qui enguany va acudir a la Gala del Met, l'esdeveniment de la moda més mediàtic de l'any.

Page Six, que assegura que "Anna [Wintour] va fer de Celestina", explica que l'editora és "la millor amiga de Bradley i adora Huma", cosa que la va fer pensar en ajuntar-los. Una altra de les fonts citades al mitjà afegeix que "Bradley ha estat sortint en secret amb Huma des de fa uns quants mesos", concretament des que "va trencar amb Dianna Agron". "A tots dos els agraden el poder, la política i els assumptes humans", explica una font al mencionat mitjà. Tot i que l'artista ha tingut una àmplia llista de parelles, la seva relació més mediàtica ha estat amb la model Irina Shayk, ex de Cristiano Ronaldo i amb qui comparteix la seva única filla, de 5 anys, la Lea de Sienne.

Abedin ja hauria comentat en el seu cercle d'amics que ha conegut algú, encara que sense revelar cap nom. Per tant, la notícia no els haurà agafat tant per sorpresa. Cap dels dos s'ha pronunciat respecte a aquestes informacions a hores d'ara. Actualment, l'actor dirigeix la seva nova pel·lícula, Maestro, amb estrena prevista per al 2023.

Irina Shayk també estava invitada a la darrera gala del Met
stats