Gent 21/04/2022

El nòvio de Rihanna, detingut per haver protagonitzat un tiroteig a Los Angeles

El raper A$ap Rocky i la cantant estan esperant el seu primer fill

2 min
El raper A$ap Rocky, nòvio de Rihanna

BarcelonaLa policia de Los Angeles ha detingut el raper A$AP Rocky com a sospitós de disparar a una altra persona en un altercat succeït el novembre passat a Hollywood. El raper, el nom real del qual és Rakin Mayers, va ser detingut a l'aterrar amb el seu avió privat a l'aeroport de Los Angeles, on va arribar després de passar uns dies a Barbados amb la seva nòvia, la cantant Rihanna, que està embarassada del primer fill de la parella. Segons mitjans de comunicació nord-americans, Rihanna estava present en el moment de la detenció i les autoritats han executat una ordre d'escorcoll a la seva residència.

El tiroteig, que suposadament va passar el 6 de novembre passat, no havia transcendit fins avui, quan la policia de Los Angeles (LAPD) va anunciar la investigació al seu perfil de Twitter. Pel que sembla, una discussió entre A$AP Rocky i un conegut va derivar en una baralla violenta després de la qual el raper va disparar al segon, i li va causar ferides lleus que van requerir ajuda mèdica. Segons la policia, A$AP Rocky estava acompanyat de dues persones més que van fugir amb ell a peu per una cruïlla de carrers ubicada entre les mítiques avingudes Sunset Boulevard i Hollywood Boulevard.

"Els detectius van treballar diligentment per investigar i corroborar la informació, que va ajudar a identificar el sospitós", va declarar la policia, que portarà el cas a instàncies judicials. El maig del 2019 A$AP Rocky va ser detingut i va passar un mes a la presó a Suècia després d'una baralla en què va ser acusat de trepitjar un home estès a terra. El cas va arribar fins al llavors president dels Estats Units, Donald Trump, que va sol·licitar públicament a Suècia que retirés els càrrecs contra ell si volia evitar "serioses conseqüències".

Per la seva banda, A$AP Rocky i Rihanna van anunciar fa unes setmanes que esperen el seu primer fill. La cantant es va deixar veure embarassada durant aquests dies pels carrers de Barbados. La setmana passada es va fer viral la possibilitat que ella i el raper ho haguessin deixat abans del naixement del seu fill. Això, però, no ha estat confirmat i tot apunta que eren rumors falsos.

stats