Gent 02/02/2021

Olivia Newton-John i la seva filla asseguren que no es posaran la vacuna contra el covid

L'artista, de 72 anys, diu que no ho farà "en aquest moment" i la seva filla diu que es nega a injectar-se "pesticides"

i
Joan Callarissa
1 min
Olivia Newton-John en un afotografia d'arxiu

BarcelonaOlivia Newton-John i la seva filla, Chloe Lattanzi, han concedit una entrevista a duo al diari The Herald Sun en la qual les han deixat anar sense engaltar contra la ciència. L'actriu que va donar vida a la mítica Sandy del film Grease hi rebutja posar-se la vacuna contra el coronavirus sense donar gaires explicacions. "En aquest moment no me la posaré", explica l'artista, de 72 anys, que ha estat diagnosticada de càncer en tres ocasions.

La seva filla, de 35 anys, l'única que ha tingut l'artista –amb l'actor Matt Lattanzi, amb qui va estar casada nou anys, entre el 1984 i el 1995–, sí que s'ha explicat més en aquest sentit. Lattanzi, que tampoc es vol vacunar i a qui la seva mare no contradiu en cap moment durant l'entrevista, opina que no és antivacunes. "No soc antivacunes, el que passa és que estic en contra de posar mercuri i pesticides al meu cos, i n'hi ha en moltes vacunes", assegura. "Per a mi, la medicina real és la que prové de la terra. Crec que la gent confia en les vacunes perquè el metge diu que són segures, jo acostumava a confiar-hi [...]. Si hagués tingut l'oportunitat de prendre herbes i plantes quan era un nadó en lloc que m'injectessin toxines, ho hauria fet", conclou la filla de l'artista, que no te cap formació, tampoc científica.

Lattanzi, que va intentar ser cantant en el passat, regenta actualment una plantació de cànnabis medicinal a l'estat d'Oregon, als EUA, al costat del seu marit, James Driskill. La jove és besneta per via materna de Max Born, que va rebre un premi Nobel de física pels seus estudis en mecànica quàntica.

Chloe Lattanzi, partidària de la medicina natural
stats