Gent 04/11/2019

Olivia Newton-John subhasta el seu 'outfit' més icònic de 'Grease' per 405.000 dòlars

Els diners recollits aniran destinats a un centre de l'actriu de lluita contra el càncer

Ara
2 min
Olivia Newton-John amb el conjunt de roba que ha subhastat

BarcelonaLa jaqueta de cuir i els pantalons del mateix material que Olivia Newton-John va portar a Grease el 1978 es van vendre aquest dissabte per 405.000 dòlars en una subhasta de la casa Julien's a Beverly Hills, a Los Angeles, en la qual també es va poder participar per internet. Julien's havia explicat prèviament que els fons obtinguts per la subhasta d'aquestes dues icòniques peces de roba es destinarien a l'Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre de Melbourne, a Austràlia, un centre des del qual l'actriu impulsa des de fa anys la investigació i el tractament del càncer, una malaltia que ella mateixa ha patit.

Més de 500 objectes de la col·lecció personal de l'artista han format part d'aquesta subhasta. Julien's ha fet públic que una còpia del guió, amb notes i comentaris, que Newton-John tenia durant el rodatge de Grease va arribar als 35.200 dòlars durant la venda. En una entrevista amb Efe a pocs dies de la subhasta, Newton-John va reflexionar sobre el valor especial que tenien aquesta jaqueta i aquests pantalons de cuir, que va vestir per passar de ser una jove innocent a una dona rebel.

"Va ser una transformació molt xocant per a la gent. I per a mi, perquè mai havia fet una cosa així abans", va comentar asseguda al costat d'aquestes dues peces. "Crec que va ser una cosa alliberadora. Newton-John també va assegurar que encara no sap per què el seu musical amb John Travolta continua fascinant i enamorant el públic 41 anys després. "Tant de bo en sabés el secret, perquè llavors hauria fet una altra pel·lícula", deia entre rialles. "Sembla que és l'ingredient màgic d'aquesta pel·lícula. La música, els balls, el repartiment, els anys 50, la manera en què el director Randal Kleiser li va donar aquesta aparença dels 50 tan viva que gairebé sembla un dibuix animat... És molt vibrant ", va explicar l'actriu.

stats