Els paparazzis enxampen Rosalía i Rauw Alejandro sortint agafats d'un restaurant de Los Angeles

Els rumors de relació de la catalana i el porto-riqueny van començar la tardor del 2020

2 min
El cantant Rauw Alejandro, intèrpret de la cançó 'Todo de ti'

BarcelonaLa cantant Rosalía, de 27 anys, sempre ha sigut molt comunicativa a les xarxes però sempre ha mantingut la seva vida amorosa en un pla completament discret. Ara, però, una cita sembla que s'ha escapat del seu control. Els paparazzis l'han enxampat sortint d'un restaurant agafada de la mà amb Rauw Alejandro, un artista porto-riqueny de 28 anys que s'ha convertit en una de les veus de la música llatina més importants gràcies al tema Todo de ti, que ha arrasat a les xarxes socials i a les pistes de ball. El videoclip d'aquesta cançó d'Alejandro ja té més de 314 milions de visualitzacions a YouTube. De fet, ell ja va versionar temps enrere A palé de Rosalía i va ser llavors quan van començar a sonar els primers rumors de relació, cosa que ara sembla que s'ha vist confirmada.

Les fotos que oficialitzarien la relació sentimental entre tots dos s'han fet a Los Angeles. La ciutat nord-americana és la que les dues estrelles llatines del moment haurien triat per deixar-se veure davant dels paparazzis, que els han donat una gran difusió mediàtica global, que s'afegeix a la que ja tenen habitualment. Un impuls que a cap dels dos artistes els anirà malament en el competitiu panorama musical actual, en el qual els cantants sempre estan fent llançaments de temes propis i també de col·laboracions.

Les pistes que haurien anat deixant plegats a les xarxes sobre la seva relació comencen la tardor del 2020, quan ell va compartir al seu Instagram una story en què s'hi veia un cartell dels nous pintallavis de Rosalía. Una story que ella va repostejar i contestar amb cors al seu Instagram. Alguns mitjans especialitzats llatinoamericans ja van confirmar la relació l'octubre del 2020, dient que no era només per treballar en una col·laboració musical entre ells dos. De fet, la col·laboració entre els artistes encara no ha arribat i ells han seguit apareixent junts a les xarxes. Alguns experts també han observat que tots dos porten roba molt idèntica i fins i tot tenen iguals algunes decoracions de casa, segons es pot veure al darrere de les fotos que comparteixen.

Des que es va fer coneguda, a la catalana se li coneix només una relació oficial: C.Tangana. Tot i això, la premsa l'ha relacionat amb artistes com J Balvin i Bad Bunny, dues relacions que mai han rebut confirmació de ningú i que a hores d'ara semblen descartades.

stats