La seva visita al programa va ser emesa ahir a la nit amb el consentiment de la família
Gent 16/03/2022

La participació de Verónica Forqué a 'Maestros de la costura' es converteix en un homenatge pòstum a l'actriu

2 min
Verónica Forqué acomiadant-se dels concursants després de la seva aparició a 'Maestros de la costura'

BarcelonaL'actriu Verónica Forqué va rebre ahir a la nit un homenatge pòstum al talent show Maestros de la costura gràcies a una participació que va rodar abans de morir i que s'ha fet pública amb el consentiment de la seva família, segons ha explicat RTVE. Un rètol a l'inici del programa indicava la visita de l'actriu al taller. "Aquest programa es va gravar abans que ens deixés la gran actriu Verónica Forqué. Amb l'autorització de la família, el programa s'emet íntegre en homenatge a l'actriu", aclaria el missatge.

Després del seu pas pel programa de cuina MasterChef Celebrity, Forqué va gravar la seva participació en diversos programes de televisió produïts per Shine Iberia –la mateixa productora de Maestros de la costura–, una pràctica habitual en aquest format de concurs. La seva connexió amb el públic infantil la va portar directament a MasterChef Junior, però la seva mort el 13 de desembre, i la commoció que va causar, van provocar que per respecte no s'emetés. Tres mesos després, RTVE i la productora, que tenen l'autorització de la seva família, han volgut retre homenatge a Forqué recordant la seva presència al talent de costura, en què va coincidir amb el seu company i amic Eduardo Navarrete, dissenyador, a qui va conèixer personalment a MasterChef.

L'actriu va aparèixer al taller, on l'esperaven els nou aprenents disposats a enfrontar-se a la prova d'expulsió. Només veure-la, Navarrete va exclamar: "Ha vingut la meva Verónica Forqué. Tant de bo que la posin de capitana, l'estimo". Fent gala de la seva distracció, Verónica Forqué va admetre que en més d'una ocasió havia deteriorat peces de roba amb la rentadora, tal com també va explicar que li passava Lorenzo Caprile, que és membre del jurat del programa.

Aquesta era la clau de la prova, ja que els concursants van haver de confeccionar peces de roba a partir de peces deteriorades a les quals havien de donar una segona vida. Segons va explicar Forqué, la seva àvia era "modista de blanc": "Feia roba d'aixovar de núvies i a mi em feia [vestits de] nius d'abella", va sir. Tot i que ella no va heretar la seva afició, va reconèixer que feia molt "petit point, que relaxa molt". En el seu passeig per les taules dels aprenents-concursants, va visitar la taula del Pablo, que ho va aprofitar per dir-li que adorava la seva filla Maria, que és artista. Aquestes paraules van emocionar l'actriu, que va dir: "Jo també l'estimo". "Tu ets llum radiant, has arribat al taller com si passés un estel, una estrella al taller de Maestros de la costura", així la va acomiadar Raquel Sánchez Silva, i l'actriu es va acomiadar de tothom llançant petons a l'aire i caminant cap a la sortida.

stats