Gent 19/11/2019

La gala People in Red marca un nou rècord de recaptació de fons contra la sida

Famosos de tota mena i representants dels àmbits empresarial, institucional i de la societat civil es van unir per elevar el marcador solidari fins a superar els 745.000 de l’any passat

Joan Callarissa
2 min
La gala People in Red marca un nou rècord de recaptació de fons contra la sida

BarcelonaLa Fundació Lluita contra la Sida va celebrar ahir a la nit la gala People in Red, el seu principal acte de recaptació de fons per finançar la investigació contra la sida. Famosos de tota mena i representants dels àmbits empresarial, institucional i de la societat civil es van unir per elevar el marcador solidari fins a superar els 745.000 de l’any passat. Una recaptació que converteix novament l’acte en un dels esdeveniments solidaris més potents de l’Estat. Com cada any, la fundació dedicarà aquests diners a investigar en dos sentits clau: la prevenció i la curació de la sida.

La llista de famosos que van passar pel photocall que s’havia instal·lat al Sant Jordi Club de Barcelona va ser molt nombrosa. Van acudir a la crida solidària el doctor Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la Sida; figures de la talla de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo; la parella d’actors Marc Clotet i Natalia Sánchez; Judit Mascó; Eugenia Silva; els cantants d’ OT Raoul Vázquez, Gisela i Nerea Rodríguez ; el dissenyador Juan Avellaneda ; l’actriu Macarena Gómez, i la nedadora Gemma Mengual.

Una de les cares conegudes que més protagonisme va tenir al llarg de la gala va ser el presentador Jesús Vázquez, que s’ha convertit en el padrí de l’esdeveniment. “El més important que he fet en la meva carrera és ajudar els que ho necessiten. És un honor exercir com a ambaixador de la Fundació Lluita contra la Sida”, explicava el televisiu abans de la gran festa d’ahir al vespre.

En paraules del doctor Clotet, l’objectiu festiu de la vetllada, dirigida per Toni Cruz, era oferir “una experiència contínua, un espectacle embolcallant, un homenatge al gust, l’oïda i la vista”. És a dir, excel·lir en tots els seus atractius per perpetuar el seu èxit de convocatòria. Per aconseguir-ho, Nandu Jubany va ser el responsable del menú, i Jordi Roca, l’autor de les postres. En l’apartat musical, la gala -sota la direcció musical de Manu Guix - va comptar amb l’actuació d’artistes com Aitana, Ana Guerra, Pablo López, Miriam Rodríguez, Alba Reche, Alfred García, Lorena Gómez i David Civera. Bruno Oro, Obeses i Las Supremas de Móstoles també es van encarregar d’actuar durant la nit. Els còmics Pep Plaza o David Guapo també van posar el seu granet de sorra per amenitzar la vetllada.

La gala, que arribava ahir a la seva desena edició, va reunir un miler d’assistents que van pagar des de 500 fins a 5.000 euros per formar part de la festa solidària. Les donacions continuen després de la gala a través de la pàgina web de la Fundació Lluita contra la Sida.

stats