Naixement
Gent 05/09/2023

La periodista Marta Montaner ja és mare d'una nena, la Nina

La presentadora de Catalunya Ràdio ha treballat fins al dia abans del part, tot just per estrenar el nou programa 'Que no surti d'aquí'

1 min
Marta Montaner en la publicació que anuncia que serà mare

BarcelonaLa Nina ja ha arribat al món. La filla de la periodista de Catalunya Ràdio Marta Montaner ha nascut aquest matí i l'enhorabona des de les xarxes a ella i la seva parella no ha tardat a arribar. "Benvinguda al món, Nina. Ens tens completament enamorats" és la frase que acompanya la primera fotografia de la petita a Instagram, tot i que no se li veu la cara apareix tapada amb un gorret de color cru i una manta de núvols al bressol de l'hospital.

La Nina ha crescut amb la ràdio: el maig, quan encara era a la panxa, ja li van dedicar un episodi al programa XL de Catalunya Ràdio que Montaner presenta, juntament amb Roger Carandell i Juliana Canet. Quatre mesos després i l'endemà d'emetre's el primer episodi del nou programa de Catràdio –Que no surti d'aquí– la periodista s'ha estrenat com a mare.

El nou programa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals està conduït pels mateixos tres professionals, amb la incorporació de Laura Grau, i tractarà cada migdia de dilluns a divendres els temes del cor del panorama català. D'aquesta manera s'abandona l'emissió del programa anterior, Adolescents XL, rebatejat posteriorment com a XL, i comença una nova etapa. Ara bé, l'inici de la temporada presenta el repte afegit de l'absència de Montaner per baixa de maternitat que durarà fins a principis de l'any que ve, quan es reincorpori en antena.

stats