Parelles

Les pistes d'Aitana que indiquen l'inici d'una relació amb Biel Juste

La cantant i el model català van coincidir a Costa Rica durant les festes de Nadal

2 min
Aitana i Biel Juste

BarcelonaEls temes que es porten en la intimitat sovint són difícils de resseguir, però en el cas d'Aitana la dificultat és immensa. El novembre passat Sebastián Yatra confirmava que la seva relació amb la catalana s'havia acabat, i al cap de poc temps apareixien nous rumors que la vinculaven amb el cantant canadenc Shawn Mendes. Però el rumor ha durat poc. Ara pren força, per una sèrie d'evidències fotogràfiques i de dedicatòries, la possibilitat que Aitana tingui una relació amb el model i empresari català Biel Juste.

Aitana Ocaña i Biel Juste van inaugurar el 2024 a Costa Rica. Però més enllà de coincidir en la destinació de Nadal també van coincidir en altres aspectes. El relat de la presumpta relació neix d'una sèrie de pistes que ha donat la de Sant Climent de Llobregat a Instagram. La versió oficial és que va viatjar al país de Centreamèrica amb dues amigues més, un viatge similar al de Juste, de 27 anys, que hi va anar amb diferents amics.

Però una de les amigues de la cantant de Mon amour va penjar una fotografia de la taula de Cap d'Any on es veia que, al costat del raïm de les campanades i les copes, cada comensal tenia una capseta de la firma Two Jeys, propietat dels catalans Biel Juste i Joan Margarit. L'estètica de la joieria del català va agradar prou a Aitana, de 24 anys, perquè a una publicació d'Instagram també sortís lluint un collaret de la seva marca.

Els dos joves no només han coincidit en la destinació i els gustos de la joieria, sinó que també han llogat uns quads exactament iguals. A més, tant Juste com Aitana van penjar una fotografia del quad vermell gairebé des de la mateixa perspectiva i en un paisatge molt similar. També van coincidir a anar al mateix restaurant del país. Aparentment, a tots dos Costa Rica se'ls ha fet tan petita com Catalunya, ja que la cantant i la germana del model es coneixen, o així ho indica el fet que Júlia Juste hagi comentat la publicació d'Aitana amb un "t'ho mereixes" i una emoticona d'un cor.

Altres coincidències passades

Hi hauria una persona a qui no li faria gaire gràcia que els dos catalans de renom internacional fossin més que amics. Aquest és Sebastián Yatra, que al novembre va confirmar que la seva relació amb l'exconcursant d'Operación Triunfo havia estat "molt bonica", però havia acabat. Però no és només que Aitana estigui iniciant una relació amb Biel Juste, sinó que l'estiu passat es va relacionar una altra exparella de Yatra amb el mateix creador de joies. Aquest estiu moltes revistes del cor i, sobretot, publicacions a xarxes apuntaven que el català s'estava veient amb Tini Stoessel, just després que la model i cantant argentina ho deixés estar amb el futbolista Rodrigo de Paul. El 2019, Stoessel havia tingut una relació molt comentada amb Yatra, amb qui feien cançons d'amor conjuntes i compartien el seu dia a dia a Instagram.

stats