The Bicester Collection

'Pop up' solidària contra els matrimonis forçats

La Roca Village inaugura la botiga Brides Do Good de venda de vestits i accessoris de núvia per recaptar fons

1 min
Brides Do Good La Roca Village

BarcelonaAprofitant el recinte comercial com a epicentre de la moda i la bellesa, la Roca Village vol donar visibilitat al nou projecte solidari Brides Do Good a partir d'aquest dijous, 19 d'octubre. Després del projecte Streets of Love, l'exposició a l'aire lliure que reivindica els valors universals com l'amor, l'esperança i la igualtat de la mà del grafiter internacional TVBOY, aquest dijous es dona el tret de sortida a una nova iniciativa: la lluita contra el matrimoni infantil.

La pop-up solidària Brides Do Good té com a objectiu generar consciència i recaptar fons per erradicar el matrimoni forçat a través de la venda d'una cuidada selecció de vestits i accessoris de núvia aportats per les principals marques del sector.

Amb motiu de la celebració del 25 aniversari de La Roca Village i emmarcat en el programa benèfic Do Good de The Bicester Collection, la botiga temporal també acollirà una fotografia firmada per Jordi Bernadó. En l'obra d'aquest artista hi apareix l'activista pels drets humans Nada al-Ahdal, supervivent del matrimoni infantil i ambaixadora de Do Good. Vestida de núvia per a la fotografia, Al-Ahdal fa un clam a la infància perduda de milers de nenes del món.

stats