El príncep Andreu d’Anglaterra nega estar implicat en el cas d’abusos sexuals d’Epstein

El 'Daily Mail' ha publicat unes fotografies en què es veu el duc de York a casa del magnat

La mort del magnat Jeffrey Epstein, acusat de tràfic sexual de menors, continua esquitxant el príncep Andreu d’Anglaterra, fill de la reina Elisabet II. El Palau de Buckingham ha emès avui un comunicat en què nega qualsevol implicació del duc de York en l’escàndol després que aquest diumenge el 'Daily Mail' publiqués unes imatges del 2010 en què se'l veu dins de la mansió de Nova York de l’empresari. En aquestes fotografies, el príncep apareix acomiadant-se d’una jove que abandona la residència.

“El duc de York ha quedat horroritzat per les recents publicacions sobre els suposats delictes de Jeffrey Epstein –assenyala el comunicat–. Sa altesa reial deplora l’explotació de qualsevol ésser humà i suggerir que ell condonaria, participaria o encoratjaria qualsevol conducta d’aquest tipus és horrorós”, afegeixen.

A banda de les fotografies del 'Daily Mail', el tabloide 'The Sun' ha publicat una informació que assegura que l'any 1999 el príncep Andreu va celebrar una festa al castell de Balmoral a la qual estava convidat Epstein. 

Aquesta és la segona vegada que la casa reial anglesa ha de sortir a defensar el príncep Andreu després que Epstein aparegués mort a la cel·la on esperava la celebració del judici contra ell per tràfic sexual de menors. El passat 13 d’agost el Palau de Buckingham va emetre un primer comunicat en què negava “categòricament” les acusacions.