Gent 12/11/2021

La princesa Delphine dels belgues participarà en un 'reality'

La dona tot just va ser reconeguda oficialment com a filla de l'anterior rei dels belgues l'any passat

2 min
Delphine Boël és oficialment princesa després de ser reconeguda com a filla d'Albert II de Bèlgica en la roda de premsa posterior a conèixer-se la decisió judicial

BarcelonaDes que va aconseguir que se li reconegués l'estatus de princesa de Bèlgica, Delphine Boël no ha parat d'utilitzar aquesta notorietat que li confereix el seu nou rang per servir als seus interessos. En aquesta ocasió, ha aprofitat la seva fama per participar en el concurs Dancing with the stars, un format que s'ha emès en televisions d'arreu del món. En el programa, un grup de persones conegudes competeixen entre si cada setmana en companyia d'un professional de la dansa que els assessora.

La germana de l'actual rei dels belgues, Felip, assegura que "a través d'aquesta aventura a la pista de ball" espera "poder cridar encara més l'atenció sobre la important tasca que fa Make-A-Wish", una associació dedicada a millorar les vides de nens malalts i les de les seves famílies. "Amb la força de l'esperança i l'amor, s'alleuja el patiment i la tristesa dels petits pacients", ha expressat la princesa. En el programa, Boël comptarà amb el suport del ballarí holandès Sander Bas, que li ensenyarà a defensar-se en gèneres tan variats com la rumba, el tango, la samba o el txa-txa-txa, entre d'altres.

La filla d'Albert II, que va haver de lluitar durant set anys als jutjats per ser reconeguda com a tal, admet que no té cap experiència en el ball. "El meu coneixement es limita a uns quants passos de ball, sovint incòmodes, en recepcions o casaments", ironitza. "Soc conscient que aquest repte serà difícil mentalment i físicament, però no és res comparat amb el que s'enfronten els nens que són a l'hospital", ha reflexionat l'aristòcrata, que donarà els diners que guanyi a la mencionada associació. La Corona belga ha estat informada de la participació, però ha decidit no comentar-la perquè considera que “és una iniciativa personal i privada” de la protagonista.

stats