Gent 16/09/2021

Quim Gutiérrez serà pare per primera vegada

L'actor i la seva parella, la model Paula Willems, esperen el seu primer fill

2 min
L'actor Quim Gutièrrez

L'actor català Quim Gutiérrez serà pare per primer cop. Tot i que ell encara no s'ha pronunciat sobre la notícia –acostuma a ser molt discret quan es tracta de la seva vida privada–, la seva parella, la model andalusa Paula Willems, ja ha compartit algunes imatges –que han rebut el "M'agrada" de Quim Gutiérrez– en les quals se la pot veure embarassada. Les últimes fotografies que tots dos han compartit al seu Instagram són de Venècia, on van viatjar per a la presentació de l'última pel·lícula de l'actor, Madeleine Collins, a la Mostra de Cinema de la ciutat italiana.

Quim Gutiérrez i Paula Willems tenen una relació des del 2016, quan ell tenia 34 anys i ella 18. Va ser el mateix any en què Willems va guanyar el premi que cada any entrega la Fashion Week de Madrid a la model més destacada de l'edició. Nascuda a Granada de mare holandesa i pare espanyol, ha desfilat a Milà, París i Nova York i per a dissenyadors com Teresa Helbig o Alvarno. Durant molts anys ha compaginat la moda amb els estudis de filosofia, carrera que cursava a la Uned, i s'ha declarat fan d'escriptors com Paul Auster o Michel Houellebecq.

Tot i que fa temps que estan junts, han sigut molt poques les ocasions en què se'ls ha pogut fotografiar plegats, ja que tots dos són molt reservats amb la seva vida privada. Una de les poques vegades que se'ls va veure junts va ser al festival de música Mad Cool del 2019. En canvi, quan van assistir a la cerimònia dels Goya del mateix any van esquivar la red carpet.

A principis del 2020, la revista ¡Hola! publicava que la parella s'havia compromès i que tenia previst casar-se. La revista assegurava que Willems ja lluïa un anell de prometatge. Passat més d'un any de la notícia, la parella mai ha arribat a confirmar si s'han casat o no.

stats