Gent 05/05/2021

Raphael roda una sèrie documental sobre la seva carrera i la seva vida per a Movistar+

El rodatge tindrà lloc entre Madrid, Barcelona, Màlaga, Linares, Mèxic, Miami i Los Angeles

2 min
Raphael durant el concert al Wizink Center del 20 de desembre de 2020

BarcelonaMovistar + i el mateix Raphael han anunciat avui una sèrie documental centrada en la carrera i la vida de l'artista de Linares (Jaén), que va començar a rodar-se al març sota la direcció de Charlie Arnaiz i Alberto Ortega, nominats al Goya aquest any pel seu documental sobre Francisco Umbral. Produïda en col·laboració amb Dadá Films & Entertainment i Universal Music Spain, serà "un retrat íntim que aprofundeix en els èxits, secrets, pors i somnis de l'artista, amb material audiovisual inèdit" i que ha comptat amb la implicació directa del mateix Raphael i la seva família, segons indica la plataforma en un comunicat.

Raphael ha confirmat l'anunci a les seves xarxes socials amb un vídeo d'agraïment acompanyat d'un text. "Poder reviure els moments més importants, tant professionals com personals, està sent un regal i sempre, sempre, acompanyat de vosaltres: el respectable, el meu públic, a qui adoro", ha escrit en un tuit. Els creadors de la sèrie, que es rodarà entre Madrid, Barcelona, Màlaga, Linares (Jaén), Mèxic, Miami i Los Angeles, han destacat que Raphael és "una icona" que, sense canviar el seu estil únic i personal, ha resistit al pas del temps, les modes i les crítiques, una "llegenda viva de la música".

Raphael anunciant el seu documental

Raphael ha viscut bona part dels 78 anys que té dalt d'un escenari, i té seguidors arreu del món, des d'Espanya a l'Amèrica Llatina, passant per Rússia. Arnaiz i Ortega confessen que senten "vertigen" a l'hora d'afrontar la història d'un artista d'aquestes dimensions. "Poques vegades et trobes un artista en actiu que porti sis dècades trepitjant els escenaris de tot el món. Quin és el secret perquè ho hagi aconseguit? Quina és la força que l'ha empès tots aquests anys per seguir estant entre els números u?", es pregunten.

stats