La bellesa del rei Gaspar de Madrid provoca una febre adulta per la cavalcada

L'actor que feia de Gaspar a la capital espanyola va encendre les xarxes i va convertir la desfilada reial en més que una distracció infantil

2 min
El rei Gaspar de Madrid, interpretat per l'actor i cantant Beltrán Iraburu

BarcelonaLes cavalcades de Reis solen ser un entreteniment per als més petits de la casa, que es queden amb els ulls oberts com plats quan veuen els Reis Mags. Això ha passat també a alguns adults enguany a Madrid, on a través de Telemadrid o en directe a peu de carrer han caigut rendits a la desfilada reial gràcies a la bellesa del rei Gaspar, que ha generat una allau de comentaris a Twitter. Alguns usuaris de la xarxa social han anunciat que, des d'aquell mateix moment, el seu rei preferit era Gaspar i que deixaven el seu anterior rei preferit enrere. Gaspar va ocupar totes les converses dels madrilenys primer i després de la resta de territoris, que a través de les xarxes van anar descobrint la seva figura. Alguns van desitjar a través de Twitter que tant de bo fos Gaspar qui anés la nit de Reis a casa seva a deixar els regals.

Una de les imatges de Gaspar que es va viralitzar ahir durant la cavalcada madrilenya

Una de les persones més conegudes que es van llançar a les xarxes a parlar del rei Gaspar madrileny va ser la delegada de Cultura de l'Ajuntament de Madrid, Andrea Levy, que al costat d'una foto de Gaspar va tuitejar: "Gaspar, aquest any he sigut molt bona". Posteriorment, la política del PP va seguir amb la broma demanant als seus followers que no li enviessin més missatges perquè no tenia el telèfon mòbil del rei Gaspar. Per acabar, la catalana també va emular la frase que va fer cèlebre Cayetana Álvarez de Toledo però centrada en el rei sexi. "Els homes de Madrid, aquesta nit: «No t'ho perdonaré mai, José Luis Martínez-Almeida»".

Andrea Levy: "Gaspar, aquest any he estat molt bona"

L'home darrere de Gaspar que ha aixecat tantes passions és el cantant i actor Beltrán Iraburu. Encara que fins ahir al vespre no era conegut pel gran públic, és un intèrpret amb una gran trajectòria sobre els escenaris. Entre d'altres, ha participat en musicals com La bella i la bèstia, on feia de Gaston, o El rei lleó, on ha estat sis temporades i on ha fet de Timon i de Pumba, segons destaquen diversos mitjans. Al seu compte d'Instagram, que ahir molts usuaris també compartien a Twitter, es pot observar la gran versatilitat artística que té per la diversitat de formats de què ha format part. Una de les seves últimes produccions ha sigut donar vida al personatge de l'inquisidor de l'òpera folk contemporània María Soliña, que narra la persecució de les bruixes.

Beltrán Iraburu, actor que va donar vida al rei Gaspar a Madrid, en una imatge d'un rodatge compartida per ell a Instagram
stats