Gent 09/08/2019

Richard Gere porta menjar al vaixell d'Open Arms, que encara espera port

L'actor s'ha unit a la tripulació i ha repartit provisions entre els immigrants

Ara
1 min
Richard Gere porta menjar al vaixell d'Open Arms, que encara espera port

BarcelonaL'actor nord-americà Richard Gere ha tornat a demostrar la seva solidaritat amb l'Open Arms' repartint provisions i menjar entre els 121 immigrants que es troben al vaixell, que encara espera port per desembarcar. L'organització ha difós una sèrie de fotografies en què es veu el protagonista de 'Pretty woman' entregant material com ara aigua, fruita i verdures.

Des de la setmana passada l''Open Arms' espera a prop de l'illa italiana de Lampedusa, en aigües internacionals, que se li assigni un port segur per als 121 immigrants rescatats del mar en dues operacions diferents.

"Per fi una petita bona notícia. Arriben aliments a l'#OpenArms i comptem amb un company de tripulació excepcional, #RichardGere", ha explicat l'organització a través de les xarxes socials. Gere, que està casat amb l'empresària espanyola Alejandra Silva, s'ha desplaçat fins a la nau de l'Open Arms en un vaixell que portava una pancarta en què es podia llegir "You are not alone" (No esteu sols).

Aquesta no és la primera vegada que l'estrella de Hollywood se solidaritza amb Open Arms. El passat mes de gener, Gere va ser un dels participants en un vídeo en què diferents persones famoses, com ara Javier Bardem o Andreu Buenafuente, exigien al govern espanyol el desbloqueig del vaixell d'Open Arms, que en aquell moment estava atracat al port de Barcelona.

stats