Rihanna està embarassada del seu primer fill

La cantant i el raper A$ap Rocky, tots dos de 33 anys, surten des de l'estiu del 2020

2 min
La cantant Rihanna espera el seu primer fill amb el seu nòvio, el raper A$AP Rocky

BarcelonaLa cantant Rihanna espera el seu primer fill amb el seu nòvio, el raper A$AP Rocky, tal com va informar aquest dilluns la revista People. L'estrella del pop va ser fotografiada aquest cap de setmana amb la seva parella pels carrers freds de Nova York lluint un abric rosa amb la panxa a l'aire i adornada amb joies, cosa que ha servit per confirmar la notícia. Ella, però, continua amb la seva habitual discreció pel que fa a la seva vida personal, i no ha dit res a les xarxes socials, on la segueixen 120 milions de persones.

La relació entre els artistes, tots dos de 33 anys, es va fer pública a finals del 2020 i, des de llavors, havien expressat el seu desig de ser pares. L'autora d'èxits com Umbrella o Diamonds s'ha deixat veure aquests dies a Manhattan, d'on és A$AP Rocky. Rihanna és l'artista musical femenina més rica del món i l'any passat va entrar a la llista de milmilionaris de la revista Forbes gràcies als seus negocis de moda i bellesa.

A$AP Rocky, el nom real del qual és Rakim Athelaston Mayers, és, com ella, d'ascendència barbadiana i ha estat premiat diverses vegades amb els premis BET de hip-hop i nominat a dos Grammys. La cantant va tornar a connectar amb Mayers, amb qui compartia una llarga amistat, després d'una col·laboració publicitària per a la seva marca de bellesa Fenty Skin l'estiu del 2020, assenyalen mitjans dels EUA. Prèviament, va estar sortint durant tres anys amb l'empresari saudita Hassan Jameel, una relació que va mantenir molt allunyada dels focus i que va acabar a principis del 2020.

La notícia del seu embaràs fa pensar que trigarà a publicar música, cosa que ja no feia gaire sovint perquè s'havia dedicat en cos i ànima a la seva faceta empresarial. Sense un àlbum nou de l'artista des del 2016, quan va treure Anti, els seus fans esperen nova música de Rihanna cada cop que és notícia per algun motiu. Tot i això, ella ja ha dit que no té cap pressa, perquè per al seu pròxim àlbum està experimentant molt i vol estar completament segura de la qualitat del disc abans de llançar-lo. "No us espereu el que sentireu. No tindrà res a veure amb el que hàgiu sentit de mi abans. Estic experimentant de veritat. Crec que la música és com la moda, en què has de jugar. Ens ho estem passant molt bé i serà un disc completament diferent", va dir a Associated Press el setembre passat.

Rihanna en la seva darrera campanya de llenceria de Fenty, la seva marca
stats