Gent 30/09/2019

Casemiro, l'últim futbolista a patir un assalt a casa seva

El jugador blanc estava jugant al Wanda, però la seva dona i la seva filla sí que eren dins del domicili

Ara
1 min
Casemiro i la sea dona, Anna Mariana

BarcelonaEl futbolista brasiler Carlos Casemiro va patir, mentre disputava el derbi madrileny entre l'Atlètic de Madrid el Reial Madrid, un assalt al seu domicili. Segons informa Efe, el pitjor del seu cas és que la seva família era dins del domicili. El robatori a casa Casemiro és l'últim d'una llarga llista de robatoris a futbolistes.

Fa poc, Lucas Vázquez i Isco Alarcón van patir la mateixa situació. També el seu entrenador, Zinedine Zidane. Casemiro, de 27 anys, va abandonar amb urgència el Wanda Metropolitano –on estava jugant– després de ser informat del que havia passat. La mateixa font assegura que el futbolista va parlar amb la família i va dirigir-se a la policia per denunciar el que havia passat.

Segons publiquen altres mitjans, la dona del futbolista, Anna Mariana Casemiro, de la mateixa edat que ell, no hauria sofert cap d'any. Tampoc la seva filla. Aquest cas se suma a un total de quinze arreu de l'estat que han tingut lloc en diferents ciutats. Álvaro Morata, Karim Benzema, Isco Alarcón, Jordi Alba, Gerard Piqué, Samuel Umtiti o Joaquín Sánchez són alguns dels altres afectats.

stats