Gent 20/04/2021

La Roca Village llança un innovador sistema de compra virtual

De manera personalitzada i a través de la seva web, els clients poden ser atesos virtualment des de les botigues escollides

2 min
La darrera ampliació de La Roca Village

BarcelonaThe Bicester Village Shopping Collection, el grup propietari de La Roca Village i Las Rozas Village, ha ampliat la manera de comprar els seus outlets amb un sistema de virtual shopping, que va més enllà de la compra en línia. El nou sistema, expliquen, ofereix "el millor dels dos mons: l'atenció personalitzada i exclusiva d'una cita privada a la boutique, i la comoditat de comprar i rebre les compres còmodament des de casa amb una selecció de les millors firmes, com Furla, Karl Lagerfeld, Le Creuset, Sandro, Montblanc i Zadig & Voltaire, entre moltes altres".

La nova botiga de Missoni a La Roca Village

El sistema s'articula a través de la web del Village, on el client selecciona la boutique preferida d'entre les que proposen el servei, i hi contacta a través del telèfon per reservar una cita, que pot ser per trucada telefònica, per videotrucada o per WhatsApp. D'aquesta manera, el client rebrà una atenció exclusiva d'un membre de l'equip de dependents de la boutique, que li presentaran la col·lecció de manera personalitzada i en gestionaran l'enviament, tal com informen des de la companyia. El nou sistema de compra també permet als clients personalitzar encara més l'experiència: comprar en diferents botigues o disposar d'un servei d'assessor estilístic, o style advisor, que s'encarregarà d'assessorar-los, crear-los una ruta virtual per les botigues preferides i ajudar-los a trobar proactivament l'outfit o el regal perfecte.

La nova plaça de La Roca Village

Coincidint amb el llançament, La Roca Village acaba d'estrenar una ampliació que inclou un aparcament subterrani per a 850 cotxes, nous espais de gastronomia i divuit botigues noves. A l'entorn d'una plaça inspirada en l'arquitectura catalana –i amb un paisatgisme sorgit del Pati dels Tarongers– dissenyada per l'estudi d'arquitectura L35, s'hi han establert firmes com Adidas, American Vintage, Brunello Cucinelli, Boboli, Etnia Barcelona, Missoni i Pronovias. La nova ampliació ha rebut la certificació Breeam Excellent, que es dona a construccions respectuoses amb el medi ambient.

stats