Gent 14/06/2021

Romeo Beckham es converteix en imatge de Saint Laurent

El fill de David i Victoria Beckham, de 18 anys, estrena la majoria d'edat en el camp de la moda

2 min
Romeo Beckham en una imatge compartida per ell a Instagram

BarcelonaRomeo Beckham, fill de l'exfutbolista David Beckham i de l'excantant Victoria Beckham, es defineix com a esportista en les seves xarxes socials, però la veritat és que, si bé la genètica paterna el vincula a l'esport, la materna ho fa a la moda. El segon dels fills de la popular parella és imatge de la pròxima campanya tardor-hivern de la firma Yves Saint Laurent, una campanya compartida per la seva mare en les seves xarxes socials i comentada amb un expressiu "Wow!" Amb el cabell ros sobre la cara, unes fotografies en blanc i negre realitzades per David Sims mostren el jove amb una imatge desenfadada lluint una camisa amb estampat de diminutes flors blanques i una corbata de pics.

"És un gran honor formar part d'aquesta campanya", ha escrit el jove de 18 anys, que ja ha sigut model de Burberry. Durant un temps els seus pares van pensar que es dedicaria al tenis, un esport al qual tenia més afició que al futbol. Ara, però, amb una imatge que inclou una barba al natural, Romeo sembla que ha entès que la seva passió per la moda és més gran que la que sent per l'esport.

Els seus canvis de pentinat, el que en un altre temps era habitual en el seu pare, són també per a Romeo un hàbit: llarg, curt i ros platí, el to en què es va tenyir aquesta primavera, són algunes de les seves opcions per canviar d'estil i mostrar-se versàtil davant la càmera. Anthony Vaccarello, el director creatiu de Saint Laurent, ha vestit Romeo, en una de les fotografies, amb una caçadora negra, pròpia de la tardor, mentre que a la tercera llueix uns pantalons curts amb un suèter de rombes.

Les grans firmes veuen en els fills de personatges populars una manera de captar l'atenció de públic més jove. És el cas de Jaden i Willow Smith, fills de l'actor Will Smith i Jada Pinkett Smith, Lily Rose Depp –filla de Johnny Depp– o Lili Grace, filla de la model Kate Moss, habituals de les catifes vermelles al costat dels seus pares que busquen la seva identitat en el món de la moda, un món de què han format part des que eren nens.

stats