Gent 17/09/2019

Shakira, sobre la relació amb Piqué: "Mai hem sigut una parella tradicional"

La cantant ha trencat l'habitual silenci sobre la seva relació en una revista argentina

Ara
1 min
Shakira i Piqué, en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa relació entre Shakira i Piqué sempre ha estat en boca de tots. Des que van començar a sortir la fama de l'un i de l'altre va multiplicar l'impacte públic del seu idil·li, que fins ara els ha portat dos fills, el Milan i el Sasha, de sis i quatre anys respectivament. Poc donats a parlar de la seva intimitat, ha estat ella qui n'ha mostrat una mica a la revista argentina 'Viva', que es publica com a suplement del diari 'Clarín'.

La de Barranquilla ha explicat d'ella i del jugador del Barça: "Mai hem estat una parella tradicional". Això es reflecteix segons el seu testimoni en com fan la feina de casa i amb els nens. "No és que tinguem un acord escrit en el qual ens repartim les tasques, però tots dos som pares molt involucrats i ens ho anem manegant com podem, donant-nos suport mútuament i també buscant-lo en les nostres famílies. No sabem cap altra manera de fer-ho", confessa.

Un dels punts negatius que comenta Shakira és el fet que tots dos tinguin feines tan particulars, cosa que els dificulta conciliar la vida professional amb la vida familiar. "A vegades és difícil quan un no pot veure els nens durant un mes o més. És dur, però fem trucades per Facetime, així que estem en constant comunicació i això ajuda", afegeix la colombiana.

En l'entrevista, Shakira també parla sobre la indústria de la música. "El principal obstacle que vaig haver d'afrontar durant la meva carrera va ser el fet de ser dona en aquesta indústria, en el moment en què jo vaig començar, fent el gènere de música que feia i a Llatinoamèrica", afirma l'artista.

stats