Gent 09/06/2021

Soraya Arnelas anuncia que està embarassada d'una nena

L'actriu havia confessat temps enrere que, arran de l'estrès crònic que patia, no aconseguia quedar-se en estat

2 min
Soraya Arnelas amb el seu marit i la seva filla

BarcelonaLa cantant Soraya Arnelas torna a estar embarassada, tal com ha confirmat la mateixa artista després d'haver fet públic anteriorment que estava tenint dificultats per quedar-se en estat. No obstant això, ella i el ballarí i model Miguel Ángel Herrera, després d'esperar un temps prudencial, han volgut fer oficial que una segona filla seva està en camí. "Ampliem la família! Em moria de ganes d'explicar-ho. No sé com he aguantat tant, amb com soc d'impacient, però per fi podem compartir amb vosaltres aquesta alegria", ha anunciat l'artista, de 38 anys, a través d'Instagram.

"Fa uns mesos pujava una història en què deia «Tot al seu temps», i és que de vegades les coses no són tan fàcils i necessiten prudència, que és la millor aliada en aquests casos. Ja sabem què és i ja tenim nom!", ha dit la intèrpret a la xarxa social, on ha explicat també que esperen una nena i que han decidit que es dirà Olivia. Que s'ho prengués amb molta prudència es deu al fet que a l'exconcursant d'Operación Triunfo li havien diagnosticat estrès crònic, cosa que li dificultava quedar-se embarassada.

De fet, per quedar-se embarassada de la seva filla gran, Manuela, de quatre anys, ja li va passar el mateix. Llavors, tal com va explicar ella, va haver de sotmetre's a un estricte pla d'esport i dieta sana perquè les condicions fossin les propícies per concebre. Aquest cop, tot i que afirma que no han recorregut a cap tractament, la parella es va arribar a plantejar algun mètode de fertilització per ampliar la família, però finalment diuen que no ha sigut necessari per complir aquest "somni" que havien estat "molt temps buscant". El naixement de l'Olivia, que està previst per al pròxim mes d'octubre, serà per cesària. "Amb la Manuela vaig tenir despreniment d'uretra, estic operada i els nens ja han de néixer així", ha detallat en l'exclusiva que ha donat amb la notícia a la revista Semana.

stats